Kahve öğütücü önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bronzen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 162
  • Etiketler Etiketler
    kahve önerisi
@Bronzen, değil hocam. Yeterince baskı yapamamışsındır. Tamp ile iyice bastırman gerek öncesinde. 25-30 kg güç uygulamalısın.
Bir yerde okudum da. Giriş seviyesi makinelerde tahliye borusu olmadığından makine çalışmayı bitirince su orada kalıyor diyordu.

Haa Karaca olursa iş değişir. Şaka bir yana cihazı bilmiyorum ama elektronik ürünlerde Karaca'yı çok tercih etmemeye çalışıyorum. Kahveyi portafiltreye koyduktan sonra iyice bastırıyor musun?

Haa Karaca olursa iş değişir. Şaka bir yana cihazı bilmiyorum ama elektronik ürünlerde Karaca'yı çok tercih etmemeye çalışıyorum. Kahveyi portafiltreye koyduktan sonra iyice bastırıyor musun?
Hocam çokta beğenmedim zaten makineyi. Birde sistem kendi kendine kafayı yedi. Makineyi iade etmeden bana paramı iade etti. Birde bunun iadesi ile uğraşacağım. Neyse yinede teşekkür ederim.

Hocam eşim yapınca senin dediğin gibi su kalıyor. Biliyorum ki bastırmakta zorlanıyor. Ben yeterli güç uyguladığımda zaman geçse bile su kalmıyor. Bahsedildiği gibi su kaçırıyor olabilir ama makine bozuk olmalı öyle bir durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…