Kahve ve alkol için matara önerisi

Tolere

Uzman
Merhaba arkadaşlar,

Dışarı çıkarken çantamın içine koyup alkol, evde ise PC başında kahve içmek için kullanacağım. Tabii ki birinden birine geçmeden önce yıkamak gerekecek sorun değil. Az önce Stanley'in Trigger Action 0.25 modelini sipariş ettim. Ardından iptal ettim. Deneyimlerinizden doğan fikirlerinizi almak istedim.

Merhaba uzun süredir hem stanley quick flip hem stanley trigger action kullanıyorum. İkisi arasında quick flip sıcaklık koruma anlamında daha başarılı ama ikisinde de kahvenin tadına metalik bir tat yansıyor. 3 hafta kadar önce linkteki termosu aldım, hem sıcaklık konusunda hem de tat konusunda daha başarılı tavsiye ederim. Zojirushi'inin tek dezavantajı bulaşık makinesinde yıkama tavsiye edilmiyor.

Teşekkürler hocam bana biraz büyük geldi. Ama marka güzel bir tasarım yapmış

Bunu önerirseniz alacağım. Bir bakar mısınız.

Bu arkadaşımızın önerdiğini aldım. Kahve için de ayrı alırım yapacak bir şey yok. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-09-18-21-28-50-461_com.pozitron.hepsiburada.webp
    61,6 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
Daha küçük hacimli modelleri var demeye gelmiştim, hayırlı olsun memnun kalacağınızı düşünüyorum.

Teşekkürler arkadaşlar. Sağ olun yardım için minnettarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…