Montaj kusuru, ürün ile ilgili değil. İki adet Kaira Plus kullanıyorum birisinin montajında hata yapıldı diye THH değişim verdi, yoksa ürün güzel ve tavsiye ederim. Kaira Plus için stok bekliyorum.
Hocalarım ben odama taktırmak istiyorum. 3. kat ve cam altı ünite montajı bence müsait ve vinç çağırmadan 4 metre boru ile kurtarabiliriz. Montaj hakkında sizlerde nasıl oldu durumlar? Benim gibi cam altı montaj ettirmek gibi bir durumunuz oldu mu?
Adamların camın altına montajlayacağını bilsem hemen alacağım.
Hocalarım ben odama taktırmak istiyorum. 3. kat ve cam altı ünite montajı bence müsait ve vinç çağırmadan 4 metre boru ile kurtarabiliriz. Montaj hakkında sizlerde nasıl oldu durumlar? Benim gibi cam altı montaj ettirmek gibi bir durumunuz oldu mu?
Takarlar muhtemelen. Benim cam altı değil fakat direkt bir üst kata montajı oldu. Salon aşağı katta. Terasın oraya taktılar. Boru da kurtardı. Konumunuza bağlı değişir tabii ama takacaklarını düşünüyorum.