Steam Millennium failed to load hatası

Ywgizefe

Becerikli
Merhaba, birkaç ay önce Steam kütüphanemi daha güzel ve kişiselleştirilmiş bir hâle getirmek için CSS loader yüklemiştim. Bir süre kullandıktan sonra farklı bir alternatif denemek istedim ancak beğenmeyince kaldırdım.
Fakat o zamandan beri Steam'i açarken bir hata almaya başladım. Hata ekranını kapattığımda Steam açılmıyor, tekrar Steam'e tıklamam gerekiyor ve ancak ikinci denemede açılıyor.

Bu durum artık oldukça can sıkıcı olmaya başladı. Daha önce CSS loader veya benzeri bir mod kullanan ve aynı sorunu yaşayan biri varsa nasıl çözebileceğim konusunda yardımcı olabilir mi?

Aldığım hatanın görselini aşağıya bırakıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam silinir. Ama Steam'i silip yüklicekseniz silmeden önce steamapps klasörünü masaüstüne falan kopyalayın. Ondan sonra Steam'i kurduktan sonra masaüstündeki steamapps klasörünü Steam'in kurulu olduğu yere atın. Sizin demek istediğiniz bu mu? Tam anlayamadım.

Hocam bu hata kodunu görmek istemiyorum Steam'i tam silecektim ama siz silinir demişsiniz bende 2 tane SSD var. Yani iki tanemi steamapps klasorunu masaüstüne kopyalayacağım.

Hocam bu hata kodunu görmek istemiyorum.
Hocam Görev Yöneticisi'nden bütün Steam işlemlerini kapat. Sonra Steam'in kurulu olduğu yere gelip millennium klasörü varsa onu sil bir de varsa user32.dll dwmapi.dll ya da python311.dll dosyalarını sil.

Yani iki tanemi steamapps klasorunu masaüstüne kopyalayacağım.
Hayır ona gerek yok.

Hocam kopyalamak için 50 60 GB yer istiyor.

Verdiği hataya göre konuşuyorum, Millennium uygulamasını tekrar kurmayı denedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…