Kali Linux uygulama kurma

Yer
İstanbul
Merhaba, Windows'tan Kali'ye geçtim. Linux'ta yeniyim, nasıl uygulama indireceğimi bilmiyorum. Daha çok kurmayı bilmiyorum.

Merhaba, Windows'tan Kali'ye geçtim. Linux'ta yeniyim, nasıl uygulama indireceğimi bilmiyorum. Daha çok kurmayı bilmiyorum.
Once Windows'u geri acip flas bellege Linux Mint ya da Ubuntu yazdir ve Kali yerine kur, sonrasinda anlatacagim.

Kali Linux son kullanici icin degildir ve bunu zorlastiracak ek fazla durumlar da barindirir.

Çok yanlış işletim sistemi ile başlamışsın. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Linux Mint vb. ile başla. Az çok bilgin varsa Fedora da kullanabilirsin. Oda güzeldir.

Ben zaten onun için yapacağım bir uygulama var onu nasıl açacağım o sıkıntı.

Hayır açamıyorum çünkü Windows'u sildim.

Harikasin dostum. Neyse once seni bu siber guvenlik ve pentesting dagitimindan kurtaralim sonra yolumuza bakalim.
Bunu indir ve ZIP'ten cikart.
Bunu indir.
Sonra ZIP'ten cikarttigin dosyadan sunun uzerine cift tikla

Sonrasinda isoyu sec flas bellegini sec yazdir formatla sistemi.

Ben zaten onun için yapacağım bir uygulama var onu nasıl açacağım o sıkıntı.

Bildigim kadariyla bir yazilim merkeziyle gelmiyor Kali (cok anlamli sebeplerden oturu), bu sebeple terminale sudo apt install aliveli4950 seklinde yazarak programlarinizi kurabilirsiniz ama ben seni once bir kacirayim sonra kur ne kuruyorsan.

Çok yanlış işletim sistemi ile başlamışsın. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Linux Mint vb. ile başla. Az çok bilgin varsa Fedora da kullanabilirsin. Oda güzeldir.
Az cok bilgin yoksa yine attiklarim fazla fazla bilen mantikli insanlar tarafindan da kullanilan guzel sistemlerdir @Trojan Uzmanı . Fedora biraz zorlar simdilik daha program kurulumu yapamiyorsak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…