Her şeyi videodakine göre yaptım, bilgisayarı USB'den açtığımda böyle bir hata ile karşılaştım. Nasıl çözülür?
BIOS modda mi kurmaya calisiyorsun, UEFI modda mi? BIOS modda kurmaya calisiyorsan, UEFI moda al. Bilgisayar bilesenlerin nedir? Bir de neden Kali kurmaya calisiyorsun? Siber guvenlikle ugrasmayacaksan ve Linux'u yeni ogrenecek birisi icin Kali kullanmak gereksiz.Her şeyi videodakine göre yaptım, bilgisayarı USB'den açtığımda böyle bir hata ile karşılaştım. Nasıl çözülür?
e
tusuna bas. linux
ile baslayan satirin sonuna acpi=off
kernel girdisi ekle. F10 tusuna basarak boota devam et.Live boot'dan vazgeçtim vallahi. Zaten dandik olan USB belleğimi daha sonra da kullanabileyim diye. Sanal makineden devam. Kali'nin de ne olduğunu ne olmadığını biliyorum bu arada. Daha önceden de kullanmıştım. Tabi live boot hiç denememiştim.BIOS modda mi kurmaya calisiyorsun, UEFI modda mi? BIOS modda kurmaya calisiyorsan, UEFI moda al. Bilgisayar bilesenlerin nedir? Bir de neden Kali kurmaya calisiyorsun? Siber guvenlikle ugrasmayacaksan ve Linux'u yeni ogrenecek birisi icin Kali kullanmak gereksiz.
Son olarak asagidaki cozumu dene:
GRUB ekrani acildigindae
tusuna bas.linux
ile baslayan satirin sonunaacpi=off
kernel girdisi ekle. F10 tusuna basarak boota devam et.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.