Mustckmk

Çalışkan
Bugüne kadar sadece farklı yöntemlerle dopamin kullandım. Eskiden 3uTools isimli program ile yapılabiliyordu, şu an onunla yapmak mümkün değil. Apple JR sitesinden de yapılabiliyor ancak iki haftada falan kendi kendisine site bozuluyor ve çalışmayı bırakıyor, tekrardan kurulum gerektiriyor. Direkt bilgisayardan veya bilgisayarsız şekilde. Atışı tek seferde yapıp tekrardan bir kez daha bu işlerle uğraşmayacağımız bir taktik var mı? Bu işlerde yeniyim, o yüzden fazla anlamıyorum ama sürekli doğrulama hatası almak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalıcı Jailbreak'ten kastınız ne? Jailbreak, sistem kapandığında gidiyor. Tekrar Jailbreak atmak gerekebiliyor.

Kalıcı Jailbreak'ten kastınız ne? Jailbreak, sistem kapandığında gidiyor. Tekrar Jailbreak atmak gerekebiliyor.
Uygulama kendisini belli bir süre sonra bozuyor bütünlük doğrulamadı diyor hiçbir şekilde ayarlardan bile doğrulamıyorsun veya silip en baştan yüklemen gerekiyor tekrardan aktif ettiğin uygulamayı

O durum normal. Benim önerim, bilgisayara bağlayıp cihazınızın sürümüne göre Jailbreak atmanız. Şu an aktif olarak hangi programlar var bilmiyorum. Fakat ben checkra1n ile Jailbreak attığımda kendim silmediğim veya cihaz tamamen kapanmadığı sürece Jailbreak kalıyordu.