Prime Video Kaliteli içerik önerisi

Spider Noir, ilk fırsatta izleyeceğim bir yapım genel olarak geri dönüşler olumlu yönde. Kendi listemde başta olduğu için belirttim.

Nasıl bir kaliteden bahsediyorsunuz bilemedim, edebi mi yoksa oyunculuk mu? Ben kendim Jack Ryan, Reacher ve Invincible izledim. Zevkli yapımlar.

Jack Ryan çok sürükleyici bir hikaye olgusuna sahip. Her sezonu içine çekiyor.

Darren Aronofsky'den önerecektim Prime'da sadece The Whale varmış. Her filmi benzersizdir muazzam bir yönetmen. Özellikle The Fountain, Noah ve Requem For A Dream'i de izleyin.

Ne önerirsiniz Prime Video için?

Jack Reacher, The Boys, Ready Player One, Gizli Seviye, Borderlands, Ejderhanı Nasıl Eğitirsin, The Accountant, Mad Max: Fury Road, Jurassic Park/World serileri, The Covenant, Invincible, Fallout, Kevin, Octopus! Dunkirk, Mortal Kombat, Bad Boys serisi, Tank, Young Sheldon, Karantina, San Andreas Fayı, Çatışma, The Peripheral.
Türk arıyorsanız.
Eşkıya, Babam ve Oğlum, Bizim İçin Şampiyon, Karabela, İlegal Hayatlar 1 ve 2, Atatürk filmleri, Görümce.

Son düzenleyen: Moderatör:

İllegal hayatlar 1 ve 2'yi izleyeli çok oldu ve şahsen son zamanlarda yapılan en cesur(siyasi) yapımladan.

Darren Aronofsky'den önerecektim Prime'da sadece the whale varmış. Her filmi benzersizdir muazzam bir yönetmen. Özellikle the fountain, noah ve requem for a Dream'i de izleyin.

Nasıl bir kaliteden bahsediyorsunuz bilemedim, edebi mi yoksa oyunculuk mu? Ben kendim jack ryan, reacher ve ınvincible izledim. Zevkli yapımlar.

Jack ryan çok sürükleyici bir hikaye olgusuna sahip. Her sezonu içine çekiyor.

Bu gece 1'ini mutlaka izleyip fikir belirteceğim. Hepinize çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…