Kaliteli ISS önerisi

Merhaba TurkNet 500 TL'ye güncellemiş fiyatını. Altyapı olarak göknetten sorgulattığımda FTTX-V1 (GPON) olarak gösteriyor. Ping değerleri iyi olan ISS öneriniz varsa almak isterim.

Valorant'ta çoğu kişi 13 14 ping oynarken bulunduğum ilde ben 25 pingle oynuyorum. (aynı illerdeyiz)

CS2 ise 50 ping civarı olması gerekiyorken 70'i bulduğu oluyor.

Merhaba TurkNet 500 TL'ye güncellemiş fiyatını. Altyapı olarak göknetten sorgulattığımda FTTX-V1 (GPON) olarak gösteriyor. Ping değerleri iyi olan ISS öneriniz varsa almak isterim.

Valorant'ta çoğu kişi 13 14 ping oynarken bulunduğum ilde ben 25 pingle oynuyorum. (aynı illerdeyiz)

CS2 ise 50 ping civarı olması gerekiyorken 70'i bulduğu oluyor.
Tıklanet (Netservices)

Netspeed kullanma şansım olmuştu, özellikle ping konusunda şaşırtıcı seviyede iyiydi. Aynı adreste TürkNet de kullanmıştım, Valorantta Netspeed 3-4 ping daha az veriyordu. Tabi benimki şans da olabilir, geçmeyi düşünmeden önce siz yine de araştırabilirsiniz.

Ben 4 yıldır altyapım Türk Telekom olduğu için onu kullandım. 4 yılda sadece modemden kaynaklı hız sorunu yaşadım ve modemi kapat aç yaptığımda düzeldi. Komşularına sor, eğer altyapıları olan ISS'den memnunlarsa, o ISS'yi kullan. Benim evi müstakil mesela ve TürkNet'in sitesinden sorguladığımda maksimum 60Mbps hız sunabiliyorlarmış. Ben ise ara sıra 85, ara sıra 70 alıyorum. Oyunda hiç ping yaşamadım. Tabii bunlar benim deneyimlerim. Yoksa Türk Telekom'u meşale ile kabile ateşinde yakacak çok insan gördüm.

Geri
Yukarı Alt