Kaliteli RGB klavye önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan witicieen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 359
  • Etiketler Etiketler
    klavye rgb
Tuşlar sessiz olursa sevinirim, mekanik değil şu anda hali hazır da Corsair K55 klavye kullanıyorum. Bu tarz bir şey arıyorum ancak artık tuşlar basılırken çok sertleşti işlev görmüyor.

Bence bir sayı verin yine de bütçe için, ona göre üst alt tavsiyesi verilir. Bütçeniz fazla ise mekanik tercih edin, daha uzun ömürlü olur.

Tuşlar sessiz olursa sevinirim, mekanik değil şu anda hali hazır da Corsair K55 klavye kullanıyorum. Bu tarz bir şey arıyorum ancak artık tuşlar basılırken çok sertleşti işlev görmüyor.
Ben de K55 kullandım, size K60 Speed LP önerebilirim.
Uygun fiyatlı bir mekanik klavye, tuşları K55 sessizliğinde. Ayrıca yumuşak bir basımı var.

Ben de K55 kullandım, size K60 Speed LP önerebilirim.
Uygun fiyatlı bir mekanik klavye, tuşları K55 sessizliğinde. Ayrıca yumuşak bir basımı var.

Çok sade bu da ya :)

Bence bir sayı verin yine de bütçe için, ona göre üst alt tavsiyesi verilir. Bütçeniz fazla ise mekanik tercih edin, daha uzun ömürlü olur.

O zaman 2.5k 3K arası.

Bu klavyeyi aldım bu arada.

1720566745317.webp

Son düzenleme:
Klavye adına yorum yapamam ama Switch'li bir model almanız iyi olmuş, hayırlı olsun.

Red Switch daha iyi dediler bakalım çok Switch olup olmamasıa önem vermiyorum sadece kaliteli olması gerekiyor. Günde 16 17 saat klavyeden yazı yazıyorum.

Keşke mini olanlarından alsaydınız.

Mini derken klavye boyutundan bahsediyorsan 1.94 boyum var ellerim dev gibi biraz klavyeye parmakların sığması lazım :D

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt