2 2565 Uzman Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 680 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 408 13 Haziran 2024 #1 Contabo 4.50 € + %20 KDV ile 6 GB RAM + 4 vCPU + opsiyonel olarak da 100 GB NVMe ya da 400 GB SSD satıyor. Diğer barındırma hizmetleri ise 5 dolara 1 vCPU + 1 GB RAM veriyor. Contabo sizce kaliteli midir? Ucuza veriyor çünkü. Türkiye'den alayım diyorum herkes sövüyor türk firmalara. Sizce ne yapmalıyım öneriniz nedir? Uzun vadeli kullanacağım.
Contabo 4.50 € + %20 KDV ile 6 GB RAM + 4 vCPU + opsiyonel olarak da 100 GB NVMe ya da 400 GB SSD satıyor. Diğer barındırma hizmetleri ise 5 dolara 1 vCPU + 1 GB RAM veriyor. Contabo sizce kaliteli midir? Ucuza veriyor çünkü. Türkiye'den alayım diyorum herkes sövüyor türk firmalara. Sizce ne yapmalıyım öneriniz nedir? Uzun vadeli kullanacağım.
kaantoker Üstün Sadakat Rozeti Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 1.467 Makaleler 9 Çözümler 10 Beğeniler 1.448 Yer Kyrenia, TRNC 13 Haziran 2024 #2 Türk firma zorunluluğun yoksa Hetzner öneririm.
KS KS 2 2565 Uzman Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 680 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 408 13 Haziran 2024 #3 kaantoker dedi: Türk firma zorunluluğun yoksa Hetzner öneririm. Genişletmek için tıkla... 18 yaş altı diye hesabımı sildiler.
kaantoker dedi: Türk firma zorunluluğun yoksa Hetzner öneririm. Genişletmek için tıkla... 18 yaş altı diye hesabımı sildiler.
kaantoker Üstün Sadakat Rozeti Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 1.467 Makaleler 9 Çözümler 10 Beğeniler 1.448 Yer Kyrenia, TRNC 13 Haziran 2024 #4 2565 dedi: 18 yaş altı diye hesabımı sildiler. Genişletmek için tıkla... Ona bir şey diyemeyeceğim, kurumsal üyesiyim ben 2 yıldır aktif Cloud kullanıyoruz pekte memnunuz.
2565 dedi: 18 yaş altı diye hesabımı sildiler. Genişletmek için tıkla... Ona bir şey diyemeyeceğim, kurumsal üyesiyim ben 2 yıldır aktif Cloud kullanıyoruz pekte memnunuz.
Y Yonga Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 3.916 Makaleler 7 Çözümler 77 Beğeniler 6.444 13 Haziran 2024 #5 Kesinlikle Hetzner. 5 yıldır kullanıyorum sadece bir kere downtime yaşadık. Cheap hosted VPS by Hetzner: our cloud hosting services Virtual cloud server hosting by Hetzner ✓ cheap hosted vps ✓ flexible workflows and high performance ✓ in Germany, Finland, USA and Singapore www.hetzner.com Bizim kullandığımız kısım: https://robot.hetzner.com/
Kesinlikle Hetzner. 5 yıldır kullanıyorum sadece bir kere downtime yaşadık. Cheap hosted VPS by Hetzner: our cloud hosting services Virtual cloud server hosting by Hetzner ✓ cheap hosted vps ✓ flexible workflows and high performance ✓ in Germany, Finland, USA and Singapore www.hetzner.com Bizim kullandığımız kısım: https://robot.hetzner.com/
KS KS 2 2565 Uzman Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 680 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 408 13 Haziran 2024 #6 Yonga dedi: Kesinlikle Hetzner. 5 yıldır kullanıyorum sadece bir kere downtime yaşadık. Cheap hosted VPS by Hetzner: our cloud hosting services Virtual cloud server hosting by Hetzner ✓ cheap hosted vps ✓ flexible workflows and high performance ✓ in Germany, Finland, USA and Singapore www.hetzner.com Bizim kullandığımız kısım: https://robot.hetzner.com/ Genişletmek için tıkla... 2565 dedi: 18 yaş altı diye hesabımı sildiler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama dediğim gibi böyle bir sorun yaşadım. Önerdiğiniz başka bir sağlayıcı var mı?
Yonga dedi: Kesinlikle Hetzner. 5 yıldır kullanıyorum sadece bir kere downtime yaşadık. Cheap hosted VPS by Hetzner: our cloud hosting services Virtual cloud server hosting by Hetzner ✓ cheap hosted vps ✓ flexible workflows and high performance ✓ in Germany, Finland, USA and Singapore www.hetzner.com Bizim kullandığımız kısım: https://robot.hetzner.com/ Genişletmek için tıkla... 2565 dedi: 18 yaş altı diye hesabımı sildiler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama dediğim gibi böyle bir sorun yaşadım. Önerdiğiniz başka bir sağlayıcı var mı?
Y Yonga Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 3.916 Makaleler 7 Çözümler 77 Beğeniler 6.444 13 Haziran 2024 #7 2565 dedi: Teşekkürler ama dediğim gibi böyle bir sorun yaşadım. Önerdiğiniz başka bir sağlayıcı var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Google Cloud'a bakabilirsin onun dışında fakat ailen adına da kayıt olabilirsin. Bir engel yok onun için.
2565 dedi: Teşekkürler ama dediğim gibi böyle bir sorun yaşadım. Önerdiğiniz başka bir sağlayıcı var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Google Cloud'a bakabilirsin onun dışında fakat ailen adına da kayıt olabilirsin. Bir engel yok onun için.
KS KS 2 2565 Uzman Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 680 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 408 13 Haziran 2024 #8 Yonga dedi: Maalesef. Google Cloud'a bakabilirsin onun dışında fakat ailen adına da kayıt olabilirsin. Bir engel yok onun için. Genişletmek için tıkla... O aklıma geldi ama T.C. kimlik fotosu istiyorlar ailemden kimse vermedi.
Yonga dedi: Maalesef. Google Cloud'a bakabilirsin onun dışında fakat ailen adına da kayıt olabilirsin. Bir engel yok onun için. Genişletmek için tıkla... O aklıma geldi ama T.C. kimlik fotosu istiyorlar ailemden kimse vermedi.