KS KS DarthGorsoy Bilgin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 5.966 Makaleler 48 Çözümler 42 Beğeniler 10.220 Yer TR 20 Haziran 2025 #11 Ali Rıza Tekin dedi: Çirkinmiş. Genişletmek için tıkla... Kaplumbağalarda güzellik algısı nasil oluyor orasını bilemem artık.
Ali Rıza Tekin dedi: Çirkinmiş. Genişletmek için tıkla... Kaplumbağalarda güzellik algısı nasil oluyor orasını bilemem artık.
korro Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 836 Çözümler 1 Beğeniler 520 20 Haziran 2025 #12 Yılan gibi tıslıyor bunlar ya, sonuçta bunlar da sürüngen ayrıca fena ısırırlar kopartabilir bile parmağı falan.
Yılan gibi tıslıyor bunlar ya, sonuçta bunlar da sürüngen ayrıca fena ısırırlar kopartabilir bile parmağı falan.
KS KS DarthGorsoy Bilgin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 5.966 Makaleler 48 Çözümler 42 Beğeniler 10.220 Yer TR 20 Haziran 2025 #13 korro dedi: Yılan gibi tıslıyor bunlar ya, sonuçta bunlar da sürüngen ayrıca fena ısırırlar kopartabilir bile parmağı falan. Genişletmek için tıkla... Yanımda köpeğimle geziyorum, o fark etti zaten, ben de bu neymiş diye bakarken tısladı. Zaten etrafta yılan falan olur diye tetikte geziyorum, görmeden tıslasaydı depar atardım muhtemelen 1 km dogru söylüyorsunuz bu arada çeneleri gercekten guclu.
korro dedi: Yılan gibi tıslıyor bunlar ya, sonuçta bunlar da sürüngen ayrıca fena ısırırlar kopartabilir bile parmağı falan. Genişletmek için tıkla... Yanımda köpeğimle geziyorum, o fark etti zaten, ben de bu neymiş diye bakarken tısladı. Zaten etrafta yılan falan olur diye tetikte geziyorum, görmeden tıslasaydı depar atardım muhtemelen 1 km dogru söylüyorsunuz bu arada çeneleri gercekten guclu.