DarthGorsoy 72 Bilgin Objektif Zanaatkârı Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 6.412 Makaleler 51 Çözümler 45 Beğeniler 11.183 Yer TR 7 Temmuz 2025 #1 Gece yarısı telefonla çekime çıktım kesmedi, sabaha doğru bir de makineyi alıp çıkayım dedim. Samanyolu'nun kenarında hafiften Andromeda'yı da yakalamışız:
Gece yarısı telefonla çekime çıktım kesmedi, sabaha doğru bir de makineyi alıp çıkayım dedim. Samanyolu'nun kenarında hafiften Andromeda'yı da yakalamışız:
MasterKing25 33 Üstün Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 467 Çözümler 1 Beğeniler 341 Yer Erzurum 7 Temmuz 2025 #2 Küçükken bizim köyde camdan bakardık ve gökyüzü bu kadar yıldızlı görünürdü o günleri hatırlattı bu fotoğraflar. Teşekkürler paylaşım için.
Küçükken bizim köyde camdan bakardık ve gökyüzü bu kadar yıldızlı görünürdü o günleri hatırlattı bu fotoğraflar. Teşekkürler paylaşım için.
Alper54 Başarılı Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 111 Çözümler 2 Beğeniler 87 Yer İstanbul 7 Temmuz 2025 #3 Gayet güzel olmuşlar içim açıldı
Lemrado 3 Uzman Katılım 6 Şubat 2025 Mesajlar 356 Çözümler 1 Beğeniler 178 7 Temmuz 2025 #4 Şu manzarayı çıplak gözle görmek ne güzel olurdu. Harika fotoğraflar.
KS KS DarthGorsoy 72 Bilgin Objektif Zanaatkârı Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 6.412 Makaleler 51 Çözümler 45 Beğeniler 11.183 Yer TR 7 Temmuz 2025 #5 MasterKing25 dedi: Küçükken bizim köyde camdan bakardık ve gökyüzü bu kadar yıldızlı görünürdü o günleri hatırlattı bu fotoğraflar. Teşekkürler paylaşım için. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Evet ben de şu an köydeyken dönmeden bol bol çekeyim diyorum. Alper54 dedi: Gayet güzel olmuşlar içim açıldı Genişletmek için tıkla... Yorumun icin teşekkür ederim Lemrado dedi: Şu manzarayı çıplak gözle görmek ne güzel olurdu. Harika fotoğraflar. Genişletmek için tıkla... Çıplak gözle bakıp ona göre hizaliyorum ben de teşekkürler.
MasterKing25 dedi: Küçükken bizim köyde camdan bakardık ve gökyüzü bu kadar yıldızlı görünürdü o günleri hatırlattı bu fotoğraflar. Teşekkürler paylaşım için. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Evet ben de şu an köydeyken dönmeden bol bol çekeyim diyorum. Alper54 dedi: Gayet güzel olmuşlar içim açıldı Genişletmek için tıkla... Yorumun icin teşekkür ederim Lemrado dedi: Şu manzarayı çıplak gözle görmek ne güzel olurdu. Harika fotoğraflar. Genişletmek için tıkla... Çıplak gözle bakıp ona göre hizaliyorum ben de teşekkürler.