Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 8 Mayıs 2024 #1 10 Mayis cuma gunune otobus bileti aldim. Osmaniye'den Ankara'ya yolculuk edecegim. Peron bilgilerinde "Peron 7-8-9" yaziyor. Bunun anlami ne olabilir?
10 Mayis cuma gunune otobus bileti aldim. Osmaniye'den Ankara'ya yolculuk edecegim. Peron bilgilerinde "Peron 7-8-9" yaziyor. Bunun anlami ne olabilir?
Çözüm Visal 8 Mayıs 2024 Kamil Koç için otogarda ayrılan peronlar 7-8-9 demek. Otobüsün bu peronlara gelecek.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.077 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.769 Yer İstanbul 8 Mayıs 2024 #2 Otogarda otobüsün kalkacağı yer oluyor bildiğim kadarıyla. Artı 3 Eksi
Visal Yetkin Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 650 Makaleler 3 Çözümler 4 Beğeniler 475 Yer Ankara 8 Mayıs 2024 #3 Kamil Koç için otogarda ayrılan peronlar 7-8-9 demek. Otobüsün bu peronlara gelecek. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 8 Mayıs 2024 #4 Recep Baltaş dedi: Otogarda otobüsün kalkacağı yer oluyor bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum hocam. Normalde 1 adet peron olmasi gerekmez mi? Sasirdigim ve sordugum konu bu. Visal dedi: Kamil Koç için otogarda ayrılan peronlar 7-8-9 demek. Otobüsün bu peronlara gelecek. Genişletmek için tıkla... Uc perondan biri mi olacak yani? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Otogarda otobüsün kalkacağı yer oluyor bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum hocam. Normalde 1 adet peron olmasi gerekmez mi? Sasirdigim ve sordugum konu bu. Visal dedi: Kamil Koç için otogarda ayrılan peronlar 7-8-9 demek. Otobüsün bu peronlara gelecek. Genişletmek için tıkla... Uc perondan biri mi olacak yani?
Leclerc Üstün Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 1.234 Çözümler 38 Beğeniler 2.218 Yer Monaco 8 Mayıs 2024 #5 Otogarda o firma için o peronlar ayrılmış, yanaştığı sırada sırada o peronlardan hangisi boşsa ona yanaşacak demek bu diye biliyorum. Hatta firmaların kiraladıkları falan oluyor, aynı anda birden fazla otobüs gelirse girebilsin diye. Artı 0 Eksi
Otogarda o firma için o peronlar ayrılmış, yanaştığı sırada sırada o peronlardan hangisi boşsa ona yanaşacak demek bu diye biliyorum. Hatta firmaların kiraladıkları falan oluyor, aynı anda birden fazla otobüs gelirse girebilsin diye.
Caner Uncu Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 8.817 Makaleler 12 Çözümler 178 Beğeniler 17.170 Yer Çorum 8 Mayıs 2024 #6 Silinen üye dedi: Üç perondan biri mi olacak yani? Genişletmek için tıkla... Evet. Zaten otogara git, birisine sor direkt söyler sana hangi peron olduğunu. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Üç perondan biri mi olacak yani? Genişletmek için tıkla... Evet. Zaten otogara git, birisine sor direkt söyler sana hangi peron olduğunu.
vanillamint Bilgin Gelişen Oyun Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 4.206 Makaleler 7 Çözümler 196 Beğeniler 9.969 8 Mayıs 2024 #7 Yuksek ihtimal o vakitte musait olan peronlardan birine gelecektir, o yuzden 3 tane soylemisler. Cok yogunluktan dolayi olmus olabilir bu durum. Artı 0 Eksi
Yuksek ihtimal o vakitte musait olan peronlardan birine gelecektir, o yuzden 3 tane soylemisler. Cok yogunluktan dolayi olmus olabilir bu durum.