Kamuda tasarruf paketi duyuruldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Darneluin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 818

Düz memura niye oluyor hayırdır? Çoğu zamanında bedavadan atandı. 3-5 net yaparak atanıyordu çoğu zamanında. Hiçbir iş yaptıkları da yok. Bir zahmet gitsinler dolmuş parasını versinler. Yan gelip yatarak 40k üstü alıyorlar.

Kafayı diyanete takanlar var çünkü sen eğitime ayırdığın bütçenin iki katını diyanete ayırırsan gerilersin. Yıllar önce indirilmiş zaten kitap neyin tartışmasını yapıyoruz ki anlamıyorum? Eğitim eğitim eğitim...
Düzenleme: KPSS 60 alıp diyanete atanırsınız ama 85 alıp memur olamazsınız.

Emekli yaşını 40'a çekin o zaman. Adam ölmeyi unutmuş hala daha koltukta vergi çıkartıyor. Sorsan atamayla değil de bir kutu baklavayla geçmiştir bilgisayar başına.
Emeklinin maaşını bilmem kaç adet sigortalı çalışan ödüyor.
Sistem bozuk, bu göstermelik şeyler bir şeye yaramaz, yine vergi halktan/tabandan alınacak, yine halk fakir kalacak.

Hastanede 45 ile atandım diye bizi ezikleyen kadın vardı. Benim şu an 95 üstü almam lazım. 2 3 ay önce 7.5 puanla kaçırdım. O kadar koydu ki. Şimdi gittim 23 bin verdim dershanenin ilk günü bugün hoca geldi alım yok ama moral bozmayın diyor.

Mecliste yemek bedava olmayacak milletvekilinin telefon parasını faturasını ben ödemeyeceğim. Durum böyle iken başlarım böyle tasarrufa.

TBMM lokantasını kapatın. Asıl tasarruf oradan başlar.

Millet zamanında düşük puanlarla oy uğruna atandı. Şimdi ceremesini yeni nesil çekiyor.

Tasarruf yapmak istiyorlarsa ilk önce diyaneti ve sarayı kapatsınlar. Yaparlar mı? Yapmazlar.

3 yıl değil 10 yılda olsa değişmez bu düzen, atı alan Üsküdar’ı geçti.

Bunlar hala atı kovalamaya çalışıyor.

Bu daha çok göstermelik hamle. Yüksek ihtimalle Eylül-Ekim'e kadar ki sıkılaşmaya kılıf olacak yani bakın sizi sıkıyoruz ama bizde sıkılaştık mottosu. Zira bahsettikleri zaten olmaması gereken harcamalar.
Habere ilişkin kaynak:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…