Kan testi sonucunda çıkanlar nelerdir?

AhmetBurak

Başarılı
Selam dostlar. Geçenlerde uzun süre boyunca ara ara ishal ve karın guruldaması için iç hastalıkları polikliniğine müracaat ettim. Doktor bana kan testi, idrar testi, gaita testi vermemi istedi. Bunların hepsini verdim. e-Nabız'dan sonuçlara bakıyorum birkaç tane kırmızı yanan sonuçlar var bunların ne olduğunu bilmiyorum. Bilen dostlar varsa açıklayabilir mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241115_003440_e-Nabz.webp
    24 KB · Görüntüleme: 360
  • Screenshot_20241115_003443_e-Nabz.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 215
  • Screenshot_20241115_003446_e-Nabz.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 173
  • Screenshot_20241115_003459_e-Nabz.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 168
  • Screenshot_20241115_003505_e-Nabz.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 229
Dostum mesela bunu sana yapmanı söyleyen doktor abimize başvursan da sonucu öğrensen mesela. SESLİ düşünüyorum sadece lütfen agresifim sanma. Senin sağlığının önemi icabından yane.

Dostum doktordan öğrenmen daha iyi. Ayrıca şunu söylemek istiyorum. Sadece yanlış sonuçlara bakarak nasıl yorum yapmamızı bekliyorsun. Bu yanlışmsonuçlar oeşinde başka sonuçları doğurursa sonuç başka hale gelir. Örneğin bilgisayar açılmıyorsa sorununu ben diğer parçaları görmeden nasıl çözebilirim?

Ayrıca hepatitin var. Tiroit hormonun hafif bozulmuş tiroidit açısından değerlendirilmesi lazım. D vitamini açısından da yoksunluğun var.

Son düzenleme:

Tiroit bozukluğu saç döker mi hocam. Uzun süredir saç dökülmesi var bende. Kaç defa cildiyeye gittim çözüm bulamadım sanırım bundan dolayı dökülüyor.

Doktor en iyi sonucu verir ama ChatGPT'de bunu degerlendirebiliyor. Merakta kalmamak için doktora gidene kadar yapistirabilirsin oraya.

Kalp krizi geçirdiğimi zannettigimde aldıkları tahlilin sonuçlarını attigimda değerlendirip, doktordan sonucu öğrenene kadar merakımı bir nebze gidermisti.

Yanıltıcı cevaplar vermesi de muhtemel, genel olarak değerlendirecektir. Doktor en doğru cevabi verir.

Gecmis olsun.

Tiroit bozukluğu saç döker mi hocam. Uzun süredir saç dökülmesi var bende. Kaç defa cildiyeye gittim çözüm bulamadım sanırım bundan dolayı dökülüyor.

Evet döker. Nedeni bilinen döküntülerden biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…