Kanada'da çok eşli bir ilişki yaşayan üç eş cinsel erkek, 3 yaşında bir kız çocuğunu evlat edindi

Normalde evlatlık akıl ve ruh sağlığı olarak düzgün insanlara verilip belirli aralıklarla kontrol edilmez mi? Diğer ülkeleri bilmiyorum ama bizim ülkemiz öyle en azından. Bir çocuğu evlatlık aldığın sosyal hizmetler müdürü belli zamanlarda haberli-habersiz çocuğun durumunu kontrol etmeye geliyor. Bu da bir başka örneği.

Eş cinsel evliliklere karşı olmasam bile çok eşliliği kesinlikle doğru bulmuyorum ve bu durumun çocuğun gelişimini doğru etkilemeyeceğini düşünüyorum.

Pedofili ne alaka hocam?
Harbiden pedofili ne alaka?
Buna benzer olayların çoğunda çocuk tecavüze uğruyor, bunların da farklı olduğunu düşünmüyorum.

@SF26, 2 erkek yetmemiş, 3 erkek "aile" olmuşlar. Libidinal taşkınlık açıkça görülüyor. Kız çocuğunun yaşayacağı şeylerin potansiyeli ortada.

@SF26, 2 erkek yetmemiş, 3 erkek "aile" olmuşlar. Libidinal taşkınlık açıkça görülüyor. Kız çocuğunun yaşayacağı şeylerin potansiyeli ortada.
Ben ön yargı yapmamaya çalışıyorum, sizle aynı fikirde olsam da olumsuz tabloya geçmemeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…