Kanada'da çok eşli bir ilişki yaşayan üç eş cinsel erkek, 3 yaşında bir kız çocuğunu evlat edindi

Yoruma gülenler veya beğenmeyenleri anlamadım. LGBT dediğimiz şey zaten yüzyıllardır olan bir şey, insanların cinsel yönelimin karışmamak lazım. Sana ve bana dokunuyor mu? Hayır. Hastalıklı şu bu deyince LGBT bitmez yani. Hastalıklı osuruk diyeceğimize saygı duyalım veya duymayalım ama karışmamak lazım.
LGBT'lerin evlat edinmesine karşı olmak lazım ya da sınır getirilmeli. Yukarıdakiler de örnek mesela. Hiç sağ solu belli olmuyorlar, bence direkt sıkılaştırılmalı kurallar, yani bir insana evlat vermek kolay olmamalı.

Bunun modernlikle bir alakası yok. LGBT'li bireylere karışma hakkımız yok, fakat başkalarını etkileyecek zarar verecek davranışlar içine giriyorlarsa önlem alınması şart. Bu çocuğa çok iyi davranabilirler, sözlü veya cinsel şiddet uygulamayabilirler. Fakat kız çocuğunun maruz kalacağı görüntüleri düşününce her türlü psikolojik anlamda zarar göreceği apaçık ortadadır.

Ben ön yargı yapmamaya çalışıyorum, sizle aynı fikirde olsam da olumsuz tabloya geçmemeye çalışıyorum.
Ön yargı değil bu. Eldeki verilere dayanarak olasılıkları görmek. Gerçekçi düşünmek.
Ve psikanalitik düzlemde eş cinsellik ile pedofili benzer bir profil sergiliyor.
Lacan'ın bakış açısına göre eş cinsellik Baba-nın-Adı yasasının içselleştirilmeyip toplumsal yasaya tabi olmaması ve yanılsamalı bir şekilde narsisistik benliğe yöneltilen libidinal arzunun tezahürüdür.
Aynı şekilde pedofilide de kişi, pervers (sapkın) yapıda. Ve Lacancı açıdan kişi, yine Baba-nın-Adı yasasına tabi değil. Yasa özneye şunu der: senin arzun sınırlı, sonsuz haz alamazsın.
Ama bu 2 profil de buna tabii değil.
Lacan'a göre eş cinsellik hadım edilme kaygısının farklı bir çözümü. Aynı şekilde pedofili de öyle.
3 erkek... 3 yaşında kız çocuğu... Yani tablo ortada.

Allah yardım etsin o çocuğa cinsel istismar uygulamazlar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…