Kanal 1 hakkındaki düşüncelerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sadece_Emir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 92
  • Etiketler Etiketler
    kanal

Sadece_Emir

Uzman
Yer
Adana
Aslında şu an hâlâ test yayınında olan bir kanal. Jenerik ve logo bakımından haber Türk ve Show TV'den bin kat daha iyi bence ki jenerikleri de hızlı bir kanal. Özellikle bu son odak süresinin düştüğü dönemlerde iş yapar diye düşünüyorum. Ekstra olarak Show TV eski Show değil, kanal 1 sadece film yayınlayan bir kanal olsa mükemmel olur bence. Jeneriklerini vs görebilmeniz içinde alta bir reklam kuşağı bırakıyorum. Ben sadece_emir, saygılar.

Kanal 1 açıkçası yayın lisansının yenilenmesine rağmen aşırı geç bir zamanda yayın hayatına başladı. Hatta Ciner'in kanalları 2025'te Can Holding'e satılmasaydı açılma ihtimali çok düşüktü bu kanalın. Can Holding kanalları alır almaz Kanal 1'le ilgili işleri hızlandırarak Kanal 1'in test yayınını başlatmış bulundu. Kanal açılalı tam 1 yıl oldu ama şu an hâlâ Kanal 1 ile ilgili yeni bir hamle yok. Bütün gün Kelime Oyunu'nun eski bölümlerini yayınlamaktan başka bir şey yapmıyor bu kanal. Bakalım ileride Kanal 1 ile ilgili ne tarz gelişmeler olacak göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…