Çok anladığım işler değil. 2024 Samsung QN85D televizyonum var, TKGS. Hiçbir ayarı ellemeden kanalları güncelledim fakat sesler gitti. Bunu nasıl çözebiliriz?
Bu rehberimdeki "cihazınızda tkgs yoksa" kısmını uygulamanızı rica ederim bu arada ilk kurulum yaptıktan sonra bu adımşarı uygularsanız daha sağlıklı olacaktır detaylı bir şekilde okumanızı rica ederim sadece frekans ile olmuyor çünkü.
D-Smart Tivibu ve Digitürk abonelerinin yapması gerekenler 15 Ağustos'u 16 Ağustos'a bağlayan gece cihazımızı kapatacağız fakat fişten çekmeyeceğiz. Bunun harici hiçbir şey yapmalarına gerek yok (not: Bazı Tivibu cihazları güncellemede sorun çıkarıyor, burada da ayarlardan ilk kurulumu tekrar yaparak çözebilirsiniz).
Cihazınız TKGS destekliyse yine hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Peki, cihazınızın TKGS destekli olduğunu nasıl anlarsınız?
1: Cihazınızın kutusunda TKGS logosu varsa.
2:
Tkgs çoğu zaman cihazlarda sorun çıkarıyor 3A kanallarını ekliyor bazen yazdığınız mesajda anladığım kadarıyla tkgs sonrası bu sorun yaşanmış bu yüzden tkgs olmadan arama yapacağız.
Tkgs çoğu zaman cihazlarda sorun çıkarıyor 3A kanallarını ekliyor bazen yazdığınız mesajda anladığım kadarıyla tkgs sonrası bu sorun yaşanmış bu yüzden tkgs olmadan arama yapacağız.
Ben de uğraştım ama olmadı. Eski TV ve ekstra uydu alıcısı var diye herhalde bilmiyorum, takip etmiyorum bu meseleleri ama bu Uydu geçişine gerek var mıydı?