Kapak Tasarımınızı Bekliyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Recep Baltaş
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Makaleler
79
Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

Bu videomuzun kapağını beğenmedim. İçinizde daha iyi yapabilirim diyen varsa buyursun ham görsel. Kapağı yapsın. Beğenilen kapak için 150 TL ödeme yapacağım.

Yeni görseller:

Son düzenleme:
Şu anki fotoğraf bana güzel geldi ancak çok parlak. Bu yüzden biraz parlaklık kıstım, vinyet ekledim, ışık ayarları yaptım, bir tık keskinlik ve doku ayarları yaptım. Kalite biraz düştü. Kullanacağınızı sanmıyorum ancak yine de bırakayım dedim.

IMG_7936.webp

Bence çok kötü oldu ama yine de buraya atayım dedim.

Eki Görüntüle 63207

Eksiklikleri bulan yazarsa düzeltip denerim.
Fazla cırt renkler birlikte olduğu için güzel gözükmüyor bence. Ben tasarımdan falan anlamam ama onu da belirteyim :D Bir de "karşınızda" kelimesi olunca yeni bir ürün ve bunun bir tanıtım olduğu anlaşılıyor. Onu kaldırıyorsanız da yerine benzer bir şey koyabilirsiniz.

Şu anki fotoğraf bana güzel geldi ancak çok parlak. Bu yüzden biraz parlaklık kıstım, vinyet ekledim, ışık ayarları yaptım, bir tık keskinlik ve doku ayarları yaptım. Kalite biraz düştü. Kullanacağınızı sanmıyorum ancak yine de bırakayım dedim.

Eki Görüntüle 63204

Doygunluk biraz artsa, parlaklık düşse, beyaz vinyet yapılıp parlaklık eşitlense daha iyi gözükür.

Eksiğinizi söyleyeyim; Canva kullanmanız.
Önüme gelen ilk yazı stilini denediğim için normaldir hocam :D

Geri
Yukarı Alt