Discord Kapandı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shawinnz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 361
  • Etiketler Etiketler
    discord

Shawinnz

Uzman
Yer
Gudermes, Chechnya
Merhaba, biliyorum bu konuyla ilgili bayağı bir konu açıldı ama kimse kesin bir şey bilmiyor. Birkaç gün önce X'te neredeyse tüm haber kanalları açıldığına dair haber yaptılar ama neye dayanarak? Bu konuyla ilgili resmi bir açıklama yapıldı mı? İşin garibi, bu haberler ortaya çıktığından beri DNS ve VPN olmadan hem mobil veriden hem de Wi-Fi'den tarayıcı üzerinden Discord'a giriş yapabiliyorum. Gerçekten açıldı mı, açılmadıysa nasıl giriş yapabiliyorum?

İfadeler: 29
Ben hala mobilden giremiyorum, Teknosacell kullanıyorum. Ancak sabit internetim Turknet, Discord'un kapanmasından bu yana hala girebiliyordum.

Belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın mobilde Turkcell, ev interneti olarak Türk Telekom kullanıyorum. Bende hala uygulamasına giremiyorum ama tarayıcıda sorunsuz açılıyor.
SSL sertifikası halledildi ama sunucuları aktif olmayabilir Türkiye için

Vodafone'da bir hata oldu ve Vodafone kullanıcıları kısa süreli girebildi.

BTK'de hâlâ yasak var gözüküyor. Türk Telekom ev interneti ile sitesine erişim sağlayamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç gün önce X'te neredeyse tüm haber kanalları açıldığına dair haber yaptılar ama neye dayanarak?
Bir delinin kuyuya attığı taşa dayanarak.
Muhtemelen birisi e-Devlet'teki site engel kontrolü ya da adı her neyse hizmetinden arattı ve göremeyince böyle dedi. Üstüne bazı servis sağlayıcıların bir şekilde düzgün engelleyememesi de eklenince kimlerin sazan gibi atlayıp sağda solda döneni sorgulamadan farz kabul ettiği ortaya çıktı.

Açıklama yaptılar ve kapattıklarını söylediler. Üstüne açılmayınca tekrar niye açıklama yapsınlar ki. Siz X haber sayfalarına etkileşim vermezseniz onlar da böyle şeyler yapmazlar. Hepsi etkileşim peşinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…