Açıklama yaptılar ve kapattıklarını söylediler. Üstüne açılmayınca tekrar niye açıklama yapsınlar ki. Siz X haber sayfalarına etkileşim vermezseniz onlar da böyle şeyler yapmazlar. Hepsi etkileşim peşinde.

Doğru habere ulaşmak çok kolaymış gibi konuştunuz ki konumuz X haber sayfaları ya da haberin nereden geldiğide değil. Ayrıca X dışında tüm sosyal medyada paylaşıldı bu açılma olayı, çıkıp bir yanlışlık oldu uygulama kapalı kalmaya devam edecek diyebilirlerdi.

Merhaba, biliyorum bu konuyla ilgili bayağı bir konu açıldı ama kimse kesin bir şey bilmiyor. Birkaç gün önce X'te neredeyse tüm haber kanalları açıldığına dair haber yaptılar ama neye dayanarak? Bu konuyla ilgili resmi bir açıklama yapıldı mı? İşin garibi, bu haberler ortaya çıktığından beri DNS ve VPN olmadan hem mobil veriden hem de Wi-Fi'den tarayıcı üzerinden Discord'a giriş yapabiliyorum. Gerçekten açıldı mı, açılmadıysa nasıl giriş yapabiliyorum?
Bu habere ilk görünce ben inanmıştım ama Discord'a girince girinmedi Türk Telekom kullanıyorum. Bide e-Devlet'de bakınca orda erişim engelli yok gözüküyor ama BTK'ya bakınca erişim engelli vardı. X'de her habere inanmayın.

Bu habere ilk görünce ben inanmıştım ama Discord'a girince girinmedi Türk Telekom kullanıyorum. Bir de e-Devlet'de bakınca orada erişim engelli yok gözüküyor ama BTK'ya bakınca erişim engelli vardı. X'de her habere inanmayın.

Körü körüne bütün haberlere inanmıyorum tabii ki. Kendim denedim ve giriş yapabildim, yapabiliyorum. Onun için sordum.

Ben hâlâ giremiyorum ama bir keresinde girmiştim nasıl olduysa.
1739978837229.webp