Merhaba, dışarı çıkacak çok vaktim olmuyor işten dolayı. Böyle şeyleri nereden bulabilirim? Koçtaş'da var mıdır? Tahminden çok, gördüğünüz yerler var mı?
Merhaba, dışarı çıkacak çok vaktim olmuyor işten dolayı. Böyle şeyleri nereden bulabilirim? Koçtaş'da var mıdır? Tahminden çok, gördüğünüz yerler var mı?
Hocam bir reklamcıya gidip yaptırsanız daha uyguna gelir. Pleksi üzerine yaptırılabilir veya direkt baskı olarak alınabilir.
Bu okullardaki sınıf isimlikleri gibi oluıyor bence işinizi görür. Böyle internette pek aradığınız gibi bulamayabilirsiniz. Reklamcıyı arasanız da olur bu arada illa gitmenize gerek yok Whatsapp üzerinden atarlar incelersiniz ödersiniz basarlar.
Hepsiburada'da dizayn satıcıları var. İsterseniz özel baskı olup olmadığını sorabilirsiniz. Bu satıcıda ofis, toplantı odası, muhasebe vb. alanlar için hazır baskılı ürünler bulunuyor. Benim önerim özel baskı yaptırmanız, daha uyumlu ve ucuz olur.
Hocam bir reklamcıya gidip yaptırsanız daha uyguna gelir. Pleksi üzerine yaptırılabilir veya direkt baskı olarak alınabilir.
Bu okullardaki sınıf isimlikleri gibi oluıyor bence işinizi görür. Böyle internette pek aradığınız gibi bulamayabilirsiniz. Reklamcıyı arasanız da olur bu arada illa gitmenize gerek yok WhatsApp üzerinden atarlar incelersiniz ödersiniz basarlar.
Hepsiburada'da “dizayn” satıcıları var. İsterseniz özel baskı olup olmadığını sorabilirsiniz. Bu satıcıda ofis, toplantı odası, muhasebe vb. alanlar için hazır baskılı ürünler bulunuyor.