Kapı isimliği nereden alınabilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 121

Hans 21

Üstün
Makaleler
1
Merhaba, dışarı çıkacak çok vaktim olmuyor işten dolayı. Böyle şeyleri nereden bulabilirim? Koçtaş'da var mıdır? Tahminden çok, gördüğünüz yerler var mı?

Odalar için mi yoksa dış kapı için mi? Sormamın sebebi belki örnek olarak göstermişsinizdir.

Merhaba, dışarı çıkacak çok vaktim olmuyor işten dolayı. Böyle şeyleri nereden bulabilirim? Koçtaş'da var mıdır? Tahminden çok, gördüğünüz yerler var mı?

Eki Görüntüle 147688
Hocam bir reklamcıya gidip yaptırsanız daha uyguna gelir. Pleksi üzerine yaptırılabilir veya direkt baskı olarak alınabilir.
Bu okullardaki sınıf isimlikleri gibi oluıyor bence işinizi görür. Böyle internette pek aradığınız gibi bulamayabilirsiniz. Reklamcıyı arasanız da olur bu arada illa gitmenize gerek yok Whatsapp üzerinden atarlar incelersiniz ödersiniz basarlar.

Dış kapının sol üstüne. Ofisimiz için birkaç farklı versiyonlarını‘da alacağım.

Hepsiburada'da dizayn satıcıları var. İsterseniz özel baskı olup olmadığını sorabilirsiniz. Bu satıcıda ofis, toplantı odası, muhasebe vb. alanlar için hazır baskılı ürünler bulunuyor. Benim önerim özel baskı yaptırmanız, daha uyumlu ve ucuz olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğiniz gibi burası bir tık pahalı gibi geldi.

1000 TL'yi buluyor internetten alırsam eğer daha ucuza bulamaz isem yine internetten alacağım. Ama bana bir tık pahalıya satıyorlar gibi geldi.

Dosya Ekleri

• IMG_8426.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…