Dubleks bir eve taşındık. Ben bilgisayarımı üst kata kurdum, bu yüzden günümün büyük bir bölümü burada geçiyor. Lakin şöyle bir sıkıntı var, aşağıda eve biri geldiğinde kapı sesi pek duyulmuyor. Kulaklık + cam açıkken de hiç duyulmuyor. Evde yalnız olduğumu düşünürken bir anda odamın kapısında biri beliriveriyor. Takdir edersiniz ki hoş bir durum değil. Biraz araştırdım en mantıklısı kapı açıldığında telefona bildirim düşüren sensörler geldi. Sizin kullandığınız ve spesifik olarak önerebileceğiniz bir sensör var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
TP-LINK Tapo T30 Kit | Akıllı Ev Sensörleri Başlangıç Kiti | Akıllı Hub | Hareket Sensörü | 2 Adet Kapı/pencere Kontak Sensörü Fiyat & Özellik | MediaMarkt
TP-LINK Tapo T30 Kit | Akıllı Ev Sensörleri Başlangıç Kiti | Akıllı Hub | Hareket Sensörü | 2 Adet Kapı/pencere Kontak Sensörü
Bunlar olabilir.
maes
Başarılı
@Michael MYERS Beğendiniz mi?![]()
TP-LINK Tapo T30 Kit | Akıllı Ev Sensörleri Başlangıç Kiti | Akıllı Hub | Hareket Sensörü | 2 Adet Kapı/pencere Kontak Sensörü Fiyat & Özellik | MediaMarkt
TP-LINK Tapo T30 Kit | Akıllı Ev Sensörleri Başlangıç Kiti | Akıllı Hub | Hareket Sensörü | 2 Adet Kapı/pencere Kontak Sensörüwww.mediamarkt.com.tr
Bunlar olabilir.
Benim için fazla üst düzey. Daha basit bir şey de işimi görecektir.
Hub'ı zorunlu tutması bir eksidir. Tek tek alırsanız hub olmadan çalışmaz o yüzden paketli olanını attım.
47rapflex
Becerikli
Benim için fazla üst düzey. Daha basit bir şey de işimi görecektir.
Aklıma bu geldi, nasıl çalıştığı hakkında bir fikrim yok ama belki böyle bir şey olabilir.