Karalama, İftira, Troll Konular Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Oreki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 261
  • Görüntüleme Görüntüleme 10B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
9
Son zamanlarda sıklığı epey artmaya başladı ve yetişilemediğini fark ettim. Yeterince hızlı aksiyon alamıyorsunuz. Az önceki konuda 56 tane mesaj vardı. 56 nedir? 10 olmadan o konunun imha edilmesi lazım, kilitlenmesi de değil. Ana sayfada yarım saattir kabak gibi duruyor.

Bir de "bilmem kimin tavsiyesi ile aldım." konularını neden onayladığınızı anlayabilmiş değilim. Onaylamayın şu konuları. Troll olduğu o kadar belli ki. Hadi onayladınız, bari hızlı aksiyon alın.

Konu onaylama yavaşlığını anlarım, problem değil, yetişmek zor biliyorum şu durumda. Konuları gerekirse 20 dakikada onaylayın ama ana sayfa çöplük gibi görünmesin.

Bu arada benzer bir konu bir süre önce açıldı, onu gördüm. Benim dikkat çekmek istediğim şey hızlı aksiyon alınamaması. Yazdığımız incelemeleri, rehberleri maşallah otomatik düzeltme ile tek atıp, sayfa yapısını bozup ışık hızında onaylayıveriyorsunuz. Buna da hızlı aksiyon alırsınız bir zahmet.

Rapor sisteminde bir sıkıntı mı var? Yoksa size hiç raporlanmıyor mu bunlar? Bu da bahane değil. Konuları açtıktan sonra kaderine terk etmeyin. Takip edin.

Artı 70 Eksi
Burada uyarılar ban şeklinde işler. Kuralları okuyunuz. Ban denmişken yetki kısıtlaması verilir.
Biliyorum zaten ama ban dediğinde aklıma direkt hesabı silindi gibi bir şey geldi zaten.

İfadeler: 144
Buranın kaderini bizler ve en çok moderasyon ekibi belirleyecek. Buradaki zayıf noktamız giderilmezse buranın da diğer Türk forumlarından farkı kalmayacaktır.

Silinse daha iyi olabilirdi ama silmiyorlar .
Moderasyon Ekibi şu anlık sadece uyarı vermeyle yetindi. Eğer aynı şeyler yapılmaya devam edilirse sırasıyla yıldırma ve hesap silme yapılır zaten.

Bana akıl vermeye çalışan şahısın açtığı konu
Fun Fact: Moderasyonun "birisine hakaret olmadığı sürece kelimelerde sorun yok" tarzı bir raporu gelmişti bana cevap olarak, test etmek için Müzik Köşesi'ne gittim şu şarkıyı açtım. Kabul etmediler tabii.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…