Karalama, İftira, Troll Konular Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Oreki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 261
  • Görüntüleme Görüntüleme 10B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
9
Son zamanlarda sıklığı epey artmaya başladı ve yetişilemediğini fark ettim. Yeterince hızlı aksiyon alamıyorsunuz. Az önceki konuda 56 tane mesaj vardı. 56 nedir? 10 olmadan o konunun imha edilmesi lazım, kilitlenmesi de değil. Ana sayfada yarım saattir kabak gibi duruyor.

Bir de "bilmem kimin tavsiyesi ile aldım." konularını neden onayladığınızı anlayabilmiş değilim. Onaylamayın şu konuları. Troll olduğu o kadar belli ki. Hadi onayladınız, bari hızlı aksiyon alın.

Konu onaylama yavaşlığını anlarım, problem değil, yetişmek zor biliyorum şu durumda. Konuları gerekirse 20 dakikada onaylayın ama ana sayfa çöplük gibi görünmesin.

Bu arada benzer bir konu bir süre önce açıldı, onu gördüm. Benim dikkat çekmek istediğim şey hızlı aksiyon alınamaması. Yazdığımız incelemeleri, rehberleri maşallah otomatik düzeltme ile tek atıp, sayfa yapısını bozup ışık hızında onaylayıveriyorsunuz. Buna da hızlı aksiyon alırsınız bir zahmet.

Rapor sisteminde bir sıkıntı mı var? Yoksa size hiç raporlanmıyor mu bunlar? Bu da bahane değil. Konuları açtıktan sonra kaderine terk etmeyin. Takip edin.

Artı 70 Eksi
III. Osman, POSTAL, rravenx ve o konusu geçen şahıs kesinlikle forumdan uzaklaştırılmalı tamamen. Bir şekilde.
Özellikle POSTAL birçok konumu sabote etti. Diğerlerini moderasyona kaldırttığım için sadece bu örneği gösterebiliyorum:

Söylediğiniz diğer hesapların da forumdaki varlığı maalesef rahatsızlık verici.

Teşekkürler hocam hepinizin sayesinde özellikle siz @uintptr ve @Recep Baltaş başta olmak üzere tüm moderasyon ekibi!

Forumdan uzaklaştırılsalar bile başka yerden hesap açıp yine troll konular açmaya devam ederler. Moderasyon ekibinin troll konular konulara onay vermemesi gerekiyor.
Öyle ama bir şekilde halledilmeli, hatta forum üyesi olmak gerekirse biraz daha zorlaştırılmalı bunun önüne geçmek için.

Gerçekten sırf birkaç grup insanı trollemek için hayatsız gibi 5-10 ayrı hesap açmak büyük işsizlik. Gözümde gram değerleri yok, insanlara hayır derken bile acaba üzülür mü diye düşünen ben verin ipi ben idam edeyim

Olaylar bugün başlamadı ki. Kimse şikâyet etmiyorken de yoğun bir troll varlığı vardı; bugün yalnızca zirve noktasına ulaştı.

Olaylar bugün başlamadı onu biliyorum ama bugünün trol konuların zirveye ulaşma sebebi ben bugün trollere isyan eden 3.konuyu okuyorum bugün troller zaten kaos ister ilgi ister sen bu adama bugün 3 kere kaosu vermişsin bu adam tabii ki trole devam edecek bu konununda ardından tekrar gelirler adamlara prim ilgi verilmezse bunlar takmıyor derler bugün yapar yarın yapar ondan sonraki gün bırakırlar ama forumda bazı üyeler trollere trol yapabilmesi için gerekli ilgiyi verdiği için trol yapmamaları pek de mümkün olmuyor.

Uzaklaştırılmaları konusuna ben de katılıyorum bu arada, ne zararı olabilir ki abi? Troll olduğu emin olunan insanların hesapları direkt silinse, forumdaki rahatlayışı düşünebiliyor musunuz? Bu her şeye negatif tepki, bilmeden konuşmazlık yapan apaçık trollüğü ortada olan insanların barınmaması için illa annemize falan mı sövmesi gerekiyor anlamıyorum.

Sıkıntı şu ki, trollerden şikâyet eden 3 konu varsa, troller tarafından sabote edilmiş veya troller tarafından oluşturulmuş en az 25-30 konu var. Özellikle bu POSTAL denen arkadaşın mesaj sayısı 500'e yaklaşıyor. Normal bir mesajı olduğunu zannetmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…