25702

Becerikli
Şu an evde elektrikler kesildi ve şarjlar bitince herkes karanlıkta sohbet etmeye başladı. Böyle ortamlarda "kesin şu hikayeyi anlatırdım" dediğiniz hikayeler varsa salın bakalım kimin hikayesi daha iyi?

Bi var mış bi yokmuş, evvel zaman içinde kambur zaman içinde Bruh Man diye bir akılsız adam yaşarmış. Bu adamın birde amcası var mış İrfan Emmi diye o da yeğeni gibi akılsız dangalağın tekiymiş. Sonra bu iki akılsız bir Zamazingo adlı bir ülkeye gitmeye karar vermişler. Öyle böyle, ikisi kamyonla giderken çölde yolda kalmışlar. Ee, sonra bu iki dangalak ne yapacak ne edecek diye düşünürken çölde fırtına başlamış. Sonra Bruh Man tam ayvayı yedik derken tam çölün içinden Arnold Schazenger abimiz çıka gelmiş. Arnold abimiz bu iki akılsıza yardım edip onlarla birlikte yolculuğa koyulmuşlar. Öyle böyle 4 saat geçmiş yolculuğun ardından. Bu üç adam çölde 1-2 gün dinlenmeye karar vermişler. Arnold abimiz bu iki salağa Zamazingo'da ne iş yapacaksınız? Diye sormuş. Bu ikiside Zamazingo'da petrol kaynaklarını bulacağız demiş kaslı maslı abimize. Arnold abimiz uyarmış. Bakın orası 9999 yıllık bi eski kabile var, yamyamdır sizi görseler anında esir düşersiniz demiş. Bu iki salakta bize bir şey olmaz diye adama efelenip hodri meydan çekmişler. Arnold abimiz peki siz bilirsiniz, ben sizi uyardım diyerek çölün içinden yürüyerek kaybolmuş. Öyle böyle, yine 3-4 gün geçtikten sonra bu iki aklı çalışmayan npc gibi davranan karakterlerimiz, Zamazingo'ya ulaşmışlar. Bu ikisi yerleşip sanayilerini kurmuşlar bi güzel. Eeeh para akıyor len paraa diye, her yeri tarumar etmişler. Sonra kabileden bi siyahi adam onları izleyip hemen kabile liderine koşup gitmiş. Siyahi uşak ''Uga buga'' diye, lidere her şeyi anlatmış. Kabile lideri ne yapsın, adam dellenip, ''HAGA BAGA HUGA DEL ZAMAZİNGO!'' diye, bütün kabile üyelerini tembihleyip bir ordu kurup gitmişler onun kıytırık sanayisine. Akşam vakti geldi çatmış, kabile üyeleri her yeri dağıtıp ortalığı duman etmiş ve bu iki salak karakterimizide esir alıp kendi kabilesine götürmüşler onu ellerini kollarını bağlayıp, bağlamışlar bir dev kazana, kabile kutlama yapıp eğleniyor bizim iki karakterimizde ağlaya enreye sonumuz geldi diye cızır bızır pişip, kabileye yeni yemek olmuşlar... İşte ibretlik son.