Kardeşim genelde video film dizi izler, ödev zamanları ödev yapar, Roblox Vs. oynar. Önemli olan uzun ömürlü ve güçlü olması bütçe maksimum: 9000TL,
Klavye ve kılıflı olursa extra güzel olur bu bütçe içinde.
Aklımda Honor Pad 9 var hem indirimde. Önerilerinizi bekliyorum.
Kardeşim genelde video film dizi izler, ödev zamanları ödev yapar, Roblox Vs. oynar. Önemli olan uzun ömürlü ve güçlü olması bütçe maksimum: 9000TL,
Huawei Google hizmetlerinden dolayı direkt eledim. Samsung tableti yeni bozuldu zaten. Samsung'da olacağını zannetmiyorum. Almışken 8 GB RAM'li almayı tercih ederim.
Huawei Google hizmetlerinden dolayı direkt eledim. Samsung tableti yeni bozuldu zaten. Samsung'da olacağını zannetmiyorum. Almışken 8 GB RAM'li almayı tercih ederim.
Öyle bir imkan yok diye biliyorum tabletlerde? ya da ben ilk defa duydum
Bozuldu derken, ne alaka hocam? Yazılımı mı beğenmedin? Bozulmaktan kastın malzeme kalitesi ise Samsung en iyi malzeme kalitesine sahip marka. İlk başta Honor'u elemelisin. Roblox için gereksiz tamamen ama aynısının 8/128 olanı 4.7k. Ona bak.