Kesinlikle haklısınız hocam. Çok yüksek miktarda güce ihtiyacım olduğunda fazla bütçe çıkmak istemediğimde elimdeki para ile muhteşem şeyler sundu bana. 3 tane cihaz kullandım şu ana kadar. Ufak tefek sorunlar haricinde kullanırken yaşadığım hızın rahatlığını diğerleri aksine hiç unutturmaz.
Bozuldu derken, ne alaka hocam? Yazılımı mı beğenmedin? Bozulmaktan kastın malzeme kalitesi ise Samsung en iyi malzeme kalitesine sahip marka. İlk başta Honor'u elemelisin. Roblox için gereksiz tamamen ama aynısının 8/128 olanı 4.7k. Ona bak.
Deprem olduğunda yorganın üzerindeydi kardeşimde uyuyordu evden hızlıca çıkmak için kardeşimi kaldırırken yorgandan fırladı yere düştü. Tablet tepki vermiyor hiçbir şekilde bozulma böyle oldu, benim ilk tabletimde ilk telefonumda Samsung'du. Samsung konusunda problem yok
Deprem olduğunda yorganın üzerindeydi kardeşimde uyuyordu evden hızlıca çıkmak için kardeşimi kaldırırken yorgandan fırladı yere düştü. Tablet tepki vermiyor hiçbir şekilde bozulma böyle oldu, benim ilk tabletimde ilk telefonumda Samsung'du. Samsung konusunda problem yok
Herhalde eski tab 3 falan kullanmışsın. Ben Samsung'un kullandığım en alt olan Tab A'da bile kaç kere 1.2mt yerden elim çarpıp düştü. En sonunda kapı altı keskin parke köşesine çarptı diye ekranda da değil, üst camda köşeden ufak çatlak oldu. Amacım marka falan övmek değil, fiyat olarak en mantıklısı o diye onu attım ayrıca.
Herhalde eski Tab 3 falan kullanmışsın. Ben Samsung'un kullandığım en alt olan Tab A'da bile kaç kere 1.2mt yerden elim çarpıp düştü. En sonunda kapı altı keskin parke köşesine çarptı diye ekranda da değil, üst camda köşeden ufak çatlak oldu. Amacım marka falan övmek değil, fiyat olarak en mantıklısı o diye onu attım ayrıca.