Vallahi 2 gündür kanıyor. Lavaboda kanamış korkarak yanımıza geldi bayağı endişelendim.
Sıcaklardan kanadığını düşünüyorum, yakında özele götürme gibi bir planım olabilir. Devlet hastanesi 3 Hazirana tarih verdi.
Ne yapmamız lazım?
Kanamanın birçok sebebi olabilir.
Neden acile götürmüyorsunuz? En azından bi'müdahale edilir ve durumuna bakılır. Hiçbir şey yapmadan beklemek doğru değil. Reşitseniz siz değilseniz anne/babanıza söyleyin de acile götürün.
Kanamanın birçok sebebi olabilir.
Neden acile götürmüyorsunuz? En azından bi'müdahale edilir ve durumuna bakılır. Hiçbir şey yapmadan beklemek doğru değil. Reşitseniz siz değilseniz anne/babanıza söyleyin de acile götürün.
Damar çatlamış olabilir, bende de doğuştan var ve her yaz dönemi kanamaya başlar. Damarı yaktırmak gerekiyor, basit ve kısa bir işlem. Her yıl yaptırabilirsiniz ama genelde 6-7 ayda bir yaptırmanız tavsiye edilir.
Damar çatlamış olabilir, bende de doğuştan var ve her yaz dönemi kanamaya başlar. Damarı yaktırmak gerekiyor, basit ve kısa bir işlem. Her yıl yaptırabilirsiniz ama genelde 6-7 ayda bir yaptırmanız tavsiye edilir.
Sıcaklardan kanama böyle bir durum değil. Hayatımda sadece 1 kere burnum kanadı o da sıcaklardandı evet ama o gün hava 39 dereceydi ve ben de saatlerce güneş altındaydım. Gidin doktora gösterin.