Makima1

Gelişen
Okula ben götürüp getiriyorum, kendisi 8-9 yaşında. Ancak yoldayken aşırı hiper davranıyor, yola atlayacak diye bir şey olacak diye endişeleniyorum. Aşırı derecede bir enerjisi var, bunu nerede attırabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Okula ben götürüp getiriyorum, kendisi 8-9 yaşında. Ancak yoldayken aşırı hiper davranıyor, yola atlayacak diye bir şey olacak diye endişeleniyorum. Aşırı derecede bir enerjisi var, bunu nerede attırabilirim?
Tıbbi bir problem olduğunu düşünüyorsan, pedagoga götürün. Yok, tıbbi bir problem değilse, götür parka, orada takılsın. Zaten su içmek için eve gelir, suyu devirir, yatar.

Son düzenleme:
Kardeşim, çocuk 9 yaşında; zaten tek özelliği hiper olabilmesi. Götür bir parka, lunaparka eğlensin. Şu an sokakta oyun oynayan çocuk kalmadı, enerjilerini atamıyor çocuklar. En azından bir yürüyüş, koşu yaptırın.