Çözüldü Kargoda "Arrived at domestic terminal station" durumu nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu durum Türkiye'ye geldiğini mi söylüyor?

Ekran görüntüsü 2024-11-19 150658.webp

Çözüm
Kargonuz muhtemelen ucak yoluyla geliyor (Yanwen genelde oyle yapar) ve su anda aslinda havalimaninda gibi bir sey oluyor. Buradan muhtemelen gumruge gider, oradan da gecince gerekli ayiklama merkezlerine gider, sonrasinda da ilcenizin kargo merkezine, oradan da -varsa- semtinizin kargo merkezine, oradan da dagitima seklinde uzar gider.

Gumrukte 2 gunden fazla kalacagini dusunmuyorum. En gec 1 hafta icinde muhtemelen elinizde olacaktir urun.
Kargonuz muhtemelen ucak yoluyla geliyor (Yanwen genelde oyle yapar) ve su anda aslinda havalimaninda gibi bir sey oluyor. Buradan muhtemelen gumruge gider, oradan da gecince gerekli ayiklama merkezlerine gider, sonrasinda da ilcenizin kargo merkezine, oradan da -varsa- semtinizin kargo merkezine, oradan da dagitima seklinde uzar gider.

Gumrukte 2 gunden fazla kalacagini dusunmuyorum. En gec 1 hafta icinde muhtemelen elinizde olacaktir urun.

Çözüm
Cinli kardeslerimiz harika otesi Ingilizce yeteneklerini konusturmus gibi duruyor yine. ''Port of departure'' demesi, kargonuz kalkis limaninda demek normalde. Burada da kirik bir Ingilizce soz konusu degilse, kargonuz aslinda Cin'den gemiyle cikiyor gibi gozukuyor. Kargonuz ''port of departure'' dediklerine gore ucakla da gelmiyor bu arada ustte dedigimin aksine, gemiyle geliyor gibi duruyor.

Burada Cinli kardeslerimizin ''domestic terminal station'' derken demek istedigi yer muhtemelen kargolarin toplanip, gemiye yuklendigi istasyon.

Ustteki yorumum biraz optimist olmus diyebiliriz. Burada siradaki adim, geminin yola cikip, Turkiye'ye gelmesi, gumruge getirilmesi, gumrukten cikmasi ve ustte bahsini gectigim sureclerden olusuyor. Su an aslinda en uzun bekleyeceginiz vakit icerisindesiniz yani.

Peki bu bekleme süresi ne ola ki hocam? 7 gün boyunca en uzun süreyi beklemek için mi beklemiş oldum?
Cinli lojistik sirketleri genelde boyle calisiyorlar. Gemiyle gideceklerse toplayabildikleri kadar kargoyu toplarlar, bu yuzden de biraz gec cikarlar. Sadece Cinli firmalarda degil, genelde boyle zaten. Gemi ile kargo tasinacaksa surecin biraz hantal olmasi normaldir.

Ya dediğiniz gibi İngilizcede sorun var ya da buraya koydukları uçan simgesi genel.
Ustte dedigim gibi Yanwen genelde ucakla getiriyor kargolarini aslinda. Oncelikli alsaydiniz muhtemelen ucaga yuklerlerdi saniyorum. Genelde ucak kullandiklari icin bu ekranda ucak koymus olabilirler.

Benim deneyimlerimde Cinden ucakla geliyorsa en gec 2-3 gunde havalimanina geliyor. 2-3 gunden fazla sure tasimada kalirsa bilin ki muhtemelen gemiyle geliyordur. En kolay bu yolla ayirt edebiliriz gibi.

Teslimat süresi ile ilgili 4 gün yazmışlar. Eğer dedikleri gibiyse uçak oluyor. Yardımınız için sağ olun.

Hocam çözümü değiştirdim çünkü uçakla gelmiş. 1 günde gelmiş Türkiye'ye.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt