"Karşılaştırma" ön eki eklenmeli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1589
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 480

1589

Üstün
Makaleler
2
Merhaba, yakın zamanda birbirine rakip ve aynı mantıktaki oyunları birbirleriyle karşılaştırmak istiyorum ve bunun için özel karşılaştırma ön eki açılabilir. Aynı zamanda sadece oyun konuları değil, ekran kartı ve işlemci konuları veya daha fazlası için kullanılabilir.
Üstüne bir de "Oyun karşılaştırmaları" kategorisi eklenebilir.

Artı 30 Eksi
Ben bu konuyu açarken "acaba gereksiz olur mu?" diye düşünmeye yeltenmedim bile.
Ara sıra bunu düşünmekte fayda var hocam. Bu konu için demiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ara sıra bunu düşünmekte fayda var hocam. Bu konu için demiyorum.
Ben bu konu için söyledim tabii ki gereksiz bulana elbette laf edemeyiz ama gereksiz bulunacak bir konu değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu konu için söyledim tabii ki gereksiz bulana elbette laf edemeyiz ama gereksiz bulunacak bir konu değil.
Yani kişiye göre değişir hocam. Genel olarak öneri konusu açarken "Gereksiz mi acaba?" tarzı düşünmekte fayda var. Tek bakış açısından bakınca mantıklı olan bir şeye farklı bir açıdan bakınca gereksiz olabiliyor. Açıkcası karşılaştırma konularına 1-2 kere girmişimdir o da sıkıntıdan sadece konu başlığına tıklamışımdır fakat şu an neden olmasın kafasında olduğum için "+" verdim. Oraları kullanmayan birisi için gereksiz olması anlaşılabilir. Üstteki arkadaş da keşke sebebini belirtseydi tabi.

İnceleme kategorisi ile birleştirilirse fena olmaz aslında. Karşılaştırdığımız ürünleri de ayrı ayrı inceleyerek kıyaslıyoruz birnevi. Arkadaşlar ne düşünür bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…