KS KS O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 27 Ağustos 2025 #11 Milas dedi: Yüz analiz özelliği gayet iyileşmiş. Çizimde güzel. Genişletmek için tıkla... Deniyoruz hocam bir şeyler. Grok'ta güzel bu arada bu konuda, ama inanın bana anlatana kadar çatlatıyor adamı.
Milas dedi: Yüz analiz özelliği gayet iyileşmiş. Çizimde güzel. Genişletmek için tıkla... Deniyoruz hocam bir şeyler. Grok'ta güzel bu arada bu konuda, ama inanın bana anlatana kadar çatlatıyor adamı.
Uyuyan Sincap Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 3.224 Çözümler 7 Beğeniler 3.109 27 Ağustos 2025 #12 Oltran dedi: Deniyoruz hocam bir şeyler. Grok'ta güzel bu arada bu konuda, ama inanın bana anlatana kadar çatlatıyor adamı. Genişletmek için tıkla... Cips üzerine recep baltaşı çizsen? Yani insan değil cips olacak cipsin üzerinde recep baltaşın yüzü olacak.
Oltran dedi: Deniyoruz hocam bir şeyler. Grok'ta güzel bu arada bu konuda, ama inanın bana anlatana kadar çatlatıyor adamı. Genişletmek için tıkla... Cips üzerine recep baltaşı çizsen? Yani insan değil cips olacak cipsin üzerinde recep baltaşın yüzü olacak.
KS KS O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 27 Ağustos 2025 #13 Uyuyan Sincap dedi: Cips üzerine recep baltaşı çizsen? Yani insan değil cips olacak cipsin üzerinde recep baltaşın yüzü olacak. Genişletmek için tıkla... Ya esasında amacım oydu ama hadi uğraşmayayım zaten deneme amaçlı bir çalışma deyip salladım. Amacım direkt markalaştırmaktı resmen. YXEL dedi: Gerilecek bir durum yok, kötü niyetinizin olmadığını biliyoruz merak ettiğim için sordum. Cips ile bağlantı kurmaya çalışıyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Bu arada bi an şey düşündüm: "Acaba cipstaş kötü argo bir anlama mı geliyor?" dedim eyvah gidiciyiz usta.
Uyuyan Sincap dedi: Cips üzerine recep baltaşı çizsen? Yani insan değil cips olacak cipsin üzerinde recep baltaşın yüzü olacak. Genişletmek için tıkla... Ya esasında amacım oydu ama hadi uğraşmayayım zaten deneme amaçlı bir çalışma deyip salladım. Amacım direkt markalaştırmaktı resmen. YXEL dedi: Gerilecek bir durum yok, kötü niyetinizin olmadığını biliyoruz merak ettiğim için sordum. Cips ile bağlantı kurmaya çalışıyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Bu arada bi an şey düşündüm: "Acaba cipstaş kötü argo bir anlama mı geliyor?" dedim eyvah gidiciyiz usta.
1 19750 Uzman Katılım 28 Mart 2025 Mesajlar 1.341 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 820 27 Ağustos 2025 #14 Oo reis ban yememişin. Birazdan ben yerim o zaman boş konuşmaktan .
Eagles Yetkin Hız Tutkunu Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 3.420 Makaleler 31 Çözümler 8 Beğeniler 4.495 Yer Kocaeli 27 Ağustos 2025 #15 Tehlikeli sularda yüzüyorsun, dikkat et. Bir ayağın çukurda gibi.
KS KS O Oltran Üstün Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 3.301 Makaleler 11 Çözümler 29 Beğeniler 8.602 27 Ağustos 2025 #16 Eagles dedi: Tehlikeli sularda yüzüyorsun, dikkat et. Bir ayağın çukurda gibi. Genişletmek için tıkla... Vallaha adamın ters anına denk gelsem gittik direkt.
Eagles dedi: Tehlikeli sularda yüzüyorsun, dikkat et. Bir ayağın çukurda gibi. Genişletmek için tıkla... Vallaha adamın ters anına denk gelsem gittik direkt.
Eagles Yetkin Hız Tutkunu Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 3.420 Makaleler 31 Çözümler 8 Beğeniler 4.495 Yer Kocaeli 30 Ağustos 2025 #17 Oltran dedi: Vallaha adamın ters anına denk gelsem gittik direkt. Genişletmek için tıkla... Recep Bey senin konuyu görünce, tam olarak sen.
Oltran dedi: Vallaha adamın ters anına denk gelsem gittik direkt. Genişletmek için tıkla... Recep Bey senin konuyu görünce, tam olarak sen.
1 19750 Uzman Katılım 28 Mart 2025 Mesajlar 1.341 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 820 30 Ağustos 2025 #18 Eagles dedi: Recep Bey senin konuyu görünce, tam olarak sen. Eki Görüntüle 179731 Genişletmek için tıkla... Ğöruşuruz tobrağam.
Eagles dedi: Recep Bey senin konuyu görünce, tam olarak sen. Eki Görüntüle 179731 Genişletmek için tıkla... Ğöruşuruz tobrağam.
sndwchmaker Yetkin Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 506 Çözümler 4 Beğeniler 581 30 Ağustos 2025 #19 Bu cipsimiz yanında sosuyla birlikte geliyor, değil mi Ali?