Karşıt görüşlü sınıf arkadaşıyla tartışılırsa hukuki açıdan sorun olur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Torukojin Kaneki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 192
  • Etiketler Etiketler
    sorun

Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
Yahu sınıf arkadaşımla tartışıyorum. Adam kaynak veremiyor, İsmet İnönü'ye küfür etti. Ben buna küfür etsem veya sadece tartışsam sorun çıkar mı? Okul veya hukuki olarak sorun olur mu?

Gerekli delilleri topla ve gerekli yerlere şikayet et. Sonucu ne olursa olsun başlarını ağrıt. İnönü, bu ülkenin yetiştirdiği kıymetli bir asker ve devlet adamıdır. Kim kendinde böyle bir cüret görüyorsa hesabını gerekli yerlere versin.

Yahu sınıf arkadaşımla tartışıyorum. Adam kaynak veremiyor, İsmet İnönü'ye küfür etti. Ben buna küfür etsem veya sadece tartışsam sorun çıkar mı? Okul veya hukuki olarak sorun olur mu?

Uğraştığına değmez. Lisede ben çok uğraşıyordum bu tip şeylerle. Üniversitede(okul içi değil dışı) Atatürk'ü savunduğum için dava yedim. Şu an konuşamıyorum 5 yıl dolmadan . Kısacası boş ver. Yaşadığın şehre ve hocaya göre değişiyor bu tip şeyler. Uğraşmanı pek tavsiye etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…