Discord Kart nasıl kaydedilebilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Leviodas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 106
  • Etiketler Etiketler
    discord

Leviodas

Yetkin
Yan hesabıma 2 haftalık bedava Nitro geldi fakat sanırım kart kayıtlı olmadığından alamıyorum. Kartı kaydetmek istediğimde de böyle bir hata veriyor. Bu hatayı aşmanın bir yolu var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende aynı sorunu yaşıyorum naptıysam olmadı, kartın içinde yeterinden fazla para var, kart yurt içi yurt dışı internet her türlü alışverişe açık, visa karttan denedim iş bankası olmadı, mastercard denedim paparadan olmadı, sanal kartlar oluşturdum olmadı, vpn açtım olmadı, warp açtım olmadı, goodbyedpi açtım gene olmadı, tarayıcıdan denedim olmadı, gizli sekme de olmadı, telefondan safariden denedim olmadı, telefondan discord uygulamasından nitro kısmı açılmıyor zaten donuyor o kısımda, ne yaptıysam aynı şekilde kartımı ekleyip nitro alamadım. çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Hocam arkadaşta Tosla kart vardı ondan çekmeyi ondan bir sorun olmadan çektik. Sanırım İş Bankası engel koymuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…