Detaylar
Kim cevapladı?Bu arada kart kullanmanıza gerek yok. Papara'yı indirip hesap açıp sanal kart oluşturabilirsiniz. Sonra da ATM'den QR kod ile para yatırırsınız.
Hesap doğrulatmadan finansal bir işlem yapılamıyor. Konu sahibi büyük ihtimalle 18 yaşından küçük olduğu için velisinden onay istemek zorunda.Bu arada kart kullanmanıza gerek yok. Papara'yı indirip hesap açıp sanal kart oluşturabilirsiniz. Sonra da ATM'den QR kod ile para yatırırsınız.
Steam cüzdan kodu almak istiyorum. Ancak kartım yok. Nereden alabilirim?
BİM'de satılıyor.
Alparow
Uzman
Satılmıyordu hocam orayada baktım.
Papara için 18 yaşından küçük olman bir şey değiştirmiyor. Ben 18 yaşından önce gayet kullanıyordum Papara'yı.Hesap doğrulatmadan finansal bir işlem yapılamıyor. Konu sahibi büyük ihtimalle 18 yaşından küçük olduğu için velisinden onay istemek zorunda.
Sizin kullandığınız zaman ile bu zaman bir değil ki?Papara için 18 yaşından küçük olman bir şey değiştirmiyor. Ben 18 yaşından önce gayet kullanıyordum Papara'yı.
Doğrulanmamış hesaplar finansal işlem gerçekleştirememektedir.
Velimden onay almadan harcama yapabilir miyim?
Papara üzerinden Herhangi bir finansal işlem veya Papara Card ile kart harcaması yapabilmek için hesabını doğrulamış velinden izin almalısın.
Steam cüzdan kodu almak istiyorum. Ancak kartım yok. Nereden alabilirim?
Şu an tek seçenek ya Trendyol'da Steam e-pin almak ya da Steam'den para yatirmak.
Alparow
Uzman
Şu an tek seçenek ya Trendyol'da Steam e-pin almak ya da Steam'den para yatirmak.
Tamam hocam teşekkürler
Yeni konular
-
-
-
30.000 TL bütçede 12 metrekare için klima tavsiyesi
- Hakan Yusuf
-
500 TL'ye Volta VB4 elektrikli bisiklete uygun bagaj tavsiyesi
- Hakan Yusuf
-
-