Alparow Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 634 Çözümler 1 Beğeniler 133 24 Temmuz 2025 #1 Steam cüzdan kodu almak istiyorum. Ancak kartım yok. Nereden alabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2025
Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.606 Çözümler 2 Beğeniler 4.830 Yer Kaer Morhen 24 Temmuz 2025 #21 Alparow dedi: Ailem kart kullanmamı istemiyor. Genişletmek için tıkla... Bu arada kart kullanmanıza gerek yok. Papara'yı indirip hesap açıp sanal kart oluşturabilirsiniz. Sonra da ATM'den QR kod ile para yatırırsınız. Artı 0 Eksi
Alparow dedi: Ailem kart kullanmamı istemiyor. Genişletmek için tıkla... Bu arada kart kullanmanıza gerek yok. Papara'yı indirip hesap açıp sanal kart oluşturabilirsiniz. Sonra da ATM'den QR kod ile para yatırırsınız.
YES Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 269 Çözümler 29 Beğeniler 230 24 Temmuz 2025 #22 Lorien dedi: Bu arada kart kullanmanıza gerek yok. Papara'yı indirip hesap açıp sanal kart oluşturabilirsiniz. Sonra da ATM'den QR kod ile para yatırırsınız. Genişletmek için tıkla... Hesap doğrulatmadan finansal bir işlem yapılamıyor. Konu sahibi büyük ihtimalle 18 yaşından küçük olduğu için velisinden onay istemek zorunda. Artı 0 Eksi
Lorien dedi: Bu arada kart kullanmanıza gerek yok. Papara'yı indirip hesap açıp sanal kart oluşturabilirsiniz. Sonra da ATM'den QR kod ile para yatırırsınız. Genişletmek için tıkla... Hesap doğrulatmadan finansal bir işlem yapılamıyor. Konu sahibi büyük ihtimalle 18 yaşından küçük olduğu için velisinden onay istemek zorunda.
1 19998 Becerikli Katılım 2 Nisan 2025 Mesajlar 238 Beğeniler 133 24 Temmuz 2025 #23 Alparow dedi: Steam cüzdan kodu almak istiyorum. Ancak kartım yok. Nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... BİM'de satılıyor. Artı 0 Eksi
Alparow dedi: Steam cüzdan kodu almak istiyorum. Ancak kartım yok. Nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... BİM'de satılıyor.
KS KS Alparow Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 634 Çözümler 1 Beğeniler 133 24 Temmuz 2025 #24 19998 dedi: BİM'de satılıyor. Genişletmek için tıkla... Satılmıyordu hocam orayada baktım. Artı 0 Eksi
Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.606 Çözümler 2 Beğeniler 4.830 Yer Kaer Morhen 24 Temmuz 2025 #25 YES dedi: Hesap doğrulatmadan finansal bir işlem yapılamıyor. Konu sahibi büyük ihtimalle 18 yaşından küçük olduğu için velisinden onay istemek zorunda. Genişletmek için tıkla... Papara için 18 yaşından küçük olman bir şey değiştirmiyor. Ben 18 yaşından önce gayet kullanıyordum Papara'yı. Artı 0 Eksi
YES dedi: Hesap doğrulatmadan finansal bir işlem yapılamıyor. Konu sahibi büyük ihtimalle 18 yaşından küçük olduğu için velisinden onay istemek zorunda. Genişletmek için tıkla... Papara için 18 yaşından küçük olman bir şey değiştirmiyor. Ben 18 yaşından önce gayet kullanıyordum Papara'yı.
YES Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 269 Çözümler 29 Beğeniler 230 24 Temmuz 2025 #26 Lorien dedi: Papara için 18 yaşından küçük olman bir şey değiştirmiyor. Ben 18 yaşından önce gayet kullanıyordum Papara'yı. Genişletmek için tıkla... Sizin kullandığınız zaman ile bu zaman bir değil ki? Doğrulanmamış hesaplar finansal işlem gerçekleştirememektedir. Genişletmek için tıkla... https://www.papara.com/fees-and-limits Velimden onay almadan harcama yapabilir miyim?Papara üzerinden Herhangi bir finansal işlem veya Papara Card ile kart harcaması yapabilmek için hesabını doğrulamış velinden izin almalısın. Genişletmek için tıkla... https://www.papara.com/under-18 Artı 0 Eksi
Lorien dedi: Papara için 18 yaşından küçük olman bir şey değiştirmiyor. Ben 18 yaşından önce gayet kullanıyordum Papara'yı. Genişletmek için tıkla... Sizin kullandığınız zaman ile bu zaman bir değil ki? Doğrulanmamış hesaplar finansal işlem gerçekleştirememektedir. Genişletmek için tıkla... https://www.papara.com/fees-and-limits Velimden onay almadan harcama yapabilir miyim?Papara üzerinden Herhangi bir finansal işlem veya Papara Card ile kart harcaması yapabilmek için hesabını doğrulamış velinden izin almalısın. Genişletmek için tıkla... https://www.papara.com/under-18
LeoDEX Becerikli Katılım 8 Temmuz 2025 Mesajlar 523 Çözümler 7 Beğeniler 200 Yer Türkiye 24 Temmuz 2025 #27 Alparow dedi: Steam cüzdan kodu almak istiyorum. Ancak kartım yok. Nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Şu an tek seçenek ya Trendyol'da Steam e-pin almak ya da Steam'den para yatirmak. Artı 0 Eksi
Alparow dedi: Steam cüzdan kodu almak istiyorum. Ancak kartım yok. Nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Şu an tek seçenek ya Trendyol'da Steam e-pin almak ya da Steam'den para yatirmak.
KS KS Alparow Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 634 Çözümler 1 Beğeniler 133 24 Temmuz 2025 #28 LeoDEX dedi: Şu an tek seçenek ya Trendyol'da Steam e-pin almak ya da Steam'den para yatirmak. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkürler Artı 0 Eksi
LeoDEX dedi: Şu an tek seçenek ya Trendyol'da Steam e-pin almak ya da Steam'den para yatirmak. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam teşekkürler