Kartondan toplanan kasa nasıl olmuş?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan justvalance
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 581
  • Etiketler Etiketler
    kasa
Hard diski vs. daha düzenli yerleştirebilirsiniz hocam onun haricinde mükemmel olmuş. V3'ü bekliyoruz.

Vallahi yeni fark ettim HDD'e yazık olmuş orada ona da yer yapın.

Bilgisayar da 4 tane SATA girişi olduğu için 2 tanesini kullanıyordum, eski HP kasamdan kalan HDD traye SSD'leri ve HDD'leri takarak kullandım başta. Onunda fotoğrafı var aşağıya bıraktım, öyle durduğu zaman diskler aşırı feci şekilde ısındı ve bip bip ötmeye başladılar. Hiçbir işlem yapamıyordum edemiyordum hard diskin 1 tanesini kurtarabildim diğerininde yedeklerini bir şekilde almayı başardım. O yüzden hard disk öyle duruyor ve önünde bir fan duruyor future damage olmasın diye, dediğim gibi gittikçe geliştiriyorum ve daha iyisini yapacağım. Tekrar tekrar teşekkür ederim.

Antalya'da yaşıyorsan hediye olarak Dark marka kasa verebilirim.

Teşekkür ederim hocam teklifiniz için, eğerki isteseydim de Çanakkale de oturuyorum. Normalde Full sistem dizicektim ama paramın çoğu telefona gitti maalesef, telefon aldıktan sonra da dizmekten vazgeçtim. Kalan paralarımıda harcadım o yüzden ama kısa bir süre içerisinde çalışmaya başlayacağım veya çalışmaya başlamazsam elime bir miktar para geçecek büyük ihtimal. O zaman ekstraları alırım, ama 1-2 haftaya güç kaynağını alacağım orası net.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-07-08 at 13.23.22_cc75da00.webp
    361,2 KB · Görüntüleme: 85
Ne demek ben rica ederim.

Tahminimden çok daha güzel olmuş ama şu canımız gözümüz olan HDD bir yere yerleştir lütfen

Tahminimden çok daha güzel olmuş ama şu canımız gözümüz olan HDD bir yere yerleştir lütfen
Baş üstüne

Yine detaylarda dolu bir fotoğraf

Eki Görüntüle 161552

Fotoğraflar gitgide tuhaflaşıyor.
Hocam bunu görmemişim kusura bakmayın. Duvardaki bütün fotoğraflarları aşağı bıraktım, dahada ekleyebilirim ama masamın dışına çıkmasını istemiyorum çünkü kötü duracağını düşünüyorum. Ayrıca kasanın üstündeki fotoğraf arkadaşımın fotoğrafı olduğu için blurlamak zorundayım, fotoğraf kalitesi için üzgünüm whatsapp sağolsun

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-07-08 at 13.40.56_477e222f.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
Masaüstü çok kötü durmuş, bence bunu koy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…