Detaylar
Kim cevapladı?Sadece_Emir
Uzman
@Sadece_Emir, clear CMOS pinleri ile BIOS sıfırlamak varken ekran kartını söktürüp BIOS pilini çıkarttırmanın amacı nedir?
Dostum sadece BIOS pilini bulamadığını belirtti bende yerini gösterdim biraz daha detaylı okumanı öneririm.
Dostum sadece BIOS pilini bulamadığını belirtti bende yerini gösterdim biraz daha detaylı okumanı öneririm.
Konu sahibinin BIOS pilini sorduğu falan yok, sen BIOS pilinin sökülmesi ile ilgi 4 mesaj atmışsın, bence geri dönüp bir oku.
Clear CMOS pinleri ne işe yarar ona da bakabilirsin.
Aynen öyle dostum çok korkma ya zor bir şey değil bilgisayar parçalarını söküp takmak bozmazsın.
Güzel soru doğru bir şekilde yaparsanız zarar vermez video burada da anlatmış hatta.
Sadece_Emir
Uzman
Konu sahibinin BIOS pilini sorduğu falan yok, sen BIOS pilinin sökülmesi ile ilgi 4 mesaj atmışsın, bence geri dönüp bir oku.
Clear CMOS ne işe yarar ona da bakabilirsin.
Kayıp ettim bilmiyordum öğrenmiş oldum.
Hocam pinle değil BIOS pilini çıkarıp yaptım ama yine de aynı hiç bir şey değişmedi.
Tek slot RAM ile denedin mi? Farklı HDMI veya DP kablosunu ile de dener misin? Evde veya arkadaşlarında varsa eski bir ekran kartı ile denemeni öneririm .
Tek slot RAM denedim olmadı, Farklı kablolar ile de denedim olmadı ve başka deneyebileceğim bir ekran kartı maalesef yok. Ethernet portu ve bilgisayarı kapatmaya çalışırken tuşa basınca kapanmayıp sadece 5-10 saniye basılı tutup reset ile kapanıyor hala.Tek slot RAM ile denedin mi? Farklı HDMI veya DP kablosunu ile de dener misin? Evde veya arkadaşlarında varsa eski bir ekran kartı ile denemeni öneririm .
Denemek için başka parçalar yoksa elinizde garantiye verin o zaman yoksa sorunu bulamayız.
Evet. Mantıklı tek çözüm o kaldı teşekkür ederim.Denemek için başka parçalar yoksa elinizde garantiye verin o zaman yoksa sorunu bulamayız.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli
-
-
-