Salq

Çalışkan
Selamünaleyküm,

Kasayı alalı daha 1 ay oldu. Dün hiçbir şey yoktu, bugün açınca ışıklar geliyor, fan dönüyor ama ekranda sinyal yok hatası alıyorum ve Ethernet kablosunun ışığı yanmıyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Dostum sadece BIOS pilini bulamadığını belirtti bende yerini gösterdim biraz daha detaylı okumanı öneririm.

Konu sahibinin BIOS pilini sorduğu falan yok, sen BIOS pilinin sökülmesi ile ilgi 4 mesaj atmışsın, bence geri dönüp bir oku.
Clear CMOS pinleri ne işe yarar ona da bakabilirsin.

Pili taktıktan sonra saati ayarlamayı unutma.
Aynen öyle dostum çok korkma ya zor bir şey değil bilgisayar parçalarını söküp takmak bozmazsın.
Güzel soru doğru bir şekilde yaparsanız zarar vermez video burada da anlatmış hatta.

Tek slot RAM ile denedin mi? Farklı HDMI veya DP kablosunu ile de dener misin? Evde veya arkadaşlarında varsa eski bir ekran kartı ile denemeni öneririm .
Tek slot RAM denedim olmadı, Farklı kablolar ile de denedim olmadı ve başka deneyebileceğim bir ekran kartı maalesef yok. Ethernet portu ve bilgisayarı kapatmaya çalışırken tuşa basınca kapanmayıp sadece 5-10 saniye basılı tutup reset ile kapanıyor hala.