Yer
Halkla İlişkiler, Bilgisayar Teknisyeni
Fazeon F2 650W 80Plus Bronze kasayı yaklaşık bir aydır kullanıyorum ve performansından oldukça memnunum. Ön ve yan taraflarının cam olması kasa içi bileşenlerin görünürlüğünü sağlıyor. Kasanın hava akışı gayet iyi, sistemim serin çalışıyor. Geniş iç hacmi sayesinde bileşen montajı da kolay oldu. Fiyat/performans açısından değerlendirildiğinde kesinlikle tavsiye ederim.

Ama her zaman tercih sizlere aittir. Diğer firmalara bakın bütçenize göre hareket etmenizi öneririm.

Oluşturduğum kasa hakkındaki kısa bir video (40sn)

Son düzenleyen: Moderatör:
0 olarak alınacaksa bana göre pahalı. En ucuz 4000 ve işin içine İtopya falan girerse 5000TL'lik fiyatı var o fiyata 650 watt veya 750 watt BitFenix ceto alırdım. Hazır sistem içinde nasıl olur bilmiyorum.

Önerdiğim kasayı da paylaşıyorum.

Tabii ki de haklı olabilirsiniz beyefendi. Ben genelde kurumsal olarak yerleri tercih etmeye çalışıyorum. Demek istediğim tabii ki de İtopya veya diğer firmalara değil, onlarda kurumsal ama her zaman gidip görmek ve o şekilde almak, arıza oluştuğu zaman size en kısa sürede destek olacak yerlerde önemli fiyattan ziyade. İki kasa arasında çok da bir fark yok. Ben Vatan Bilgisayar'ı tercih ettim. Neredeyse Türkiye'nin her bölgesinde bulunmasından dolayı. Bu durumda da seçenekler ne yazık ki daralıyor. Bütçe bazlı gittiğimiz zaman elimizde iki üç seçenek kalıyor. Sizlerde rahat bir şekilde web üzerinden alıyorsanız arıza durumunda kargo ile uğraşıyorsanız böyle bir derdiniz yoktur zaten. Düşünceniz ve yorumunuz için teşekkür ederim beyefendi.