Kasa baş aşağı durabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zeitnot
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 335
  • Etiketler Etiketler
    kasa
Toz ve hava akışı dışında başka bir sorun yaşanacağını düşünmüyorum.

Kötü senaryolardan birisi, yerinden oynamış PSU’nun sistemin içine düşmesi. Zor bir ihtimal ama ihtimal.

Kötü senaryolardan birisi, yerinden oynamış PSU'nun sistemein içine düşmesi. Zor bir ihtimal ama ihtimal.
PSU'yu 4 kenarından vidalarsın düşmez. Vidaya güvenmeseydik zaten ekran kartı da düşerdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU'yu 4 kenarından vidalarsın düşmez. Vidaya güvenmeseydik zaten ekran kartı da düşerdi.
Önceden PSU lar yukarıdaydı şimdi aşağıda yani kasayı hiçbir zaman baş aşağı kullanılmayacak vaziyete göre tasarlamışlar. Eskiden olsa 4 vida + kasa yanında kenar vardı oraya dayıyordun vidadan ayrı orada destek oluyordu şimdiki yeni nesil kasalarda sağlam olan var olmayan var dandik bir kasayla bunu denerse PSU nun düşmeyeceği garantisini kimse veremez. Benim başıma neler gelmedi ki anakart bile düşmüştü inanır mısın niye böyle oldu diye mevzuyu araştırdığımda vidaların demir değil plastik olduğunu da öğrenmiştim.

Ekran kartım daha soğuk çalışıyor.
69 dereceden 66 dereceye düştü.

Yani başınıza gelen şey kötü evet. Ama ortalama bir kasada genek olarak sorun olmaz 4 tane vida tutar. Bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…