Çözüldü Kasa çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

user427696a

Başarılı
Uzun süre kullanmayınca yapıyordu, yine yapıyor ama bu sefer görüntüyü hiç alamadım. Denediklerim;

RAM ve BIOS pil sök, tak.
Fişi çek güçe 15-20 saniye basılı tut, 5 dakika bekle aç.
Bunları denedim normalde cihaz açılırken "Dıt" diye bir ses gelir. O ses gelmeyince böyle oluyor. Nasıl çözerim?

Şu dosyayı indirebiliyor musunuz? Ben yükledim dosyayı, bulana kadar öldüm.

Zip'in içindekini boş Flash belleğe atıp tekrar deneyin. FAT32 olacak bu arada. Tekrar baştan FAT32 olarak biçimlendirip dosyayı atıp, flash kısmına gidersiniz. Eğer olmazsa NTFS ile deneyelim.

Son düzenleme:

Simdi deneyecegim.

Simdi deneyecegim.

Kabul etmedi yine ayni aradigindosya jzantisi QB0 lmasi lazim sanirim.

Son düzenleme:
Simdi deneyecegim.

Kabul etmedi yine ayni aradigindosya jzantisi QB0 lmasi lazim sanirim.

Dosya .bin uzantılı, flashlamamız lazım bunu bir tool ile.

Şuradaki konuya bir göz atın bakalım.

Dosyayı .ROM olarak isimlendirebiliyoruz yine ama bu moboya nasıl yükleniyor detaylarını bilmiyorum işte. O bin dosyasını USB belleğe flashlamanız lazım diye anladım ben.

Rufus yapıyor diye biliyorum ama linkteki dosyayı indirip, .bin uzantılı dosyayı ve içindekini bir USB'ye atıp ilgili komutu girmeniz gerekiyormuş. Sonra .bin dosyasını .ROM olarak değiştirecekmişsiniz. Anladığım bu.

Son düzenleme:

Dosyayi farkli uzantilarda kopyaleyip denedim neresinde sorun var anlamiyorumda olmuyor dosya adina kadar her şey ayni idi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…