theodore bagwell

Başarılı
Yer
Fox River Hapishanesi
Hocalar selam, "Gameforce Cold 4" adlı bir kasam var bunun önünde 3 ve arkada 1 olmak üzere 4 fanı var ve hepsi ışıklı. Işıklarından rahatsız olmaya başladım artık. Bu fanların gücü PSU'dan geliyor ve tek kablo, yani bir fanın kablosunu çıkarınca fan da duruyor. Sadece LED'leri iptal etme gibi bir seçeneğimiz yok kısacası. Ama bunun bir yöntemi vb var mıdır? Bir sebepten ötürü kasayı masaya koyacağım öndeki fanların ışıkları gözümü alıyor. En son çare o fanları komple durdurmak geldi fakat kasaya ne gibi bir etki eder sıcaklık konusunda bilmiyorum. Sıvı soğutucum var.

Ledleri besleyen kabloları kesip iptal edebilirsiniz ancak geri dönüşü olmaz. Bence elektirik bandıyla ledlerin üstünü tek tek kapatın.

Hocalar selam, "gameforce cold 4" adlı bir kasam var bunun önünde 3 ve arkada 1 olmak üzere 4 fanı var ve hepsi ışıklı. Işıklarından rahatsız olmaya başladım artık. Bu fanların gücü PSU'dan geliyor ve tek kablo, yani bir fanın kablosunu çıkarınca fan da duruyor. Sadece LED'leri iptal etme gibi bir seçeneğimiz yok kısacası. Ama bunun bir yöntemi vb var mıdır? Bir sebepten ötürü kasayı masaya koyacağım öndeki fanların ışıkları gözümü alıyor. En son çare o fanları komple durdurmak geldi fakat kasaya ne gibi bir etki eder sıcaklık konusunda bilmiyorum. Sıvı soğutucum var.

RGB sadece güç hattıyla birleşikse LED'leri ayrı kapatamazsın. En risksiz çözüm ön camın arkasına siyah film yapıştır. Fanları kapatma, hava akışı düşer. Önerim budur uyarsan sana kalmış.

Ledleri besleyen kabloları kesip iptal edebilirsiniz ancak geri dönüşü olmaz. Bence elektirik bandıyla ledlerin üstünü tek tek kapatın.
Mantıklıymış hocam, ışıkları bantlamak fakat bilemedim. Bu arada ledleri besleyen kablo yok. İşte tek kablo var, o da hem fanı hem RGB'yi çalıştırıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu beyaz kablolar genellikle ışık kabloları oluyor, ben bunları kesip kapatmıştım ışıkları.

Dosya Ekleri

• dkccfb122-rd-disgorsel-04.webp
    dkccfb122-rd-disgorsel-04.webp
    486,6 KB · Görüntüleme: 43