C cansxxr Yetkin Katılım 7 Mayıs 2024 Mesajlar 812 Çözümler 10 Beğeniler 177 5 Ocak 2025 #1 Kasamda 4 tane fan var ve bunu anakarta bağlamak ve RAM'lerle senkron olarak çalışmasını istiyorum. ASUS B450M K II anakartım var bunu nasıl yapabilirim? Kasanın arkasında bi parçada birleşiyor kablolarının hepsi.
Kasamda 4 tane fan var ve bunu anakarta bağlamak ve RAM'lerle senkron olarak çalışmasını istiyorum. ASUS B450M K II anakartım var bunu nasıl yapabilirim? Kasanın arkasında bi parçada birleşiyor kablolarının hepsi.
Çözüm utkuversus 5 Ocak 2025 Anakartınızda düz 12V RGB çıkışı bile yok. Bağlayamazsınız. Giriş seviyesi anakartlardan bu tür ufak sebepler yüzünden uzak durmak gerekiyor.
Anakartınızda düz 12V RGB çıkışı bile yok. Bağlayamazsınız. Giriş seviyesi anakartlardan bu tür ufak sebepler yüzünden uzak durmak gerekiyor.
utkuversus Kategori Yetkilisi Donanım Yetkilisi Açılış Hamlesi Sadakat Rozeti İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 1.659 Makaleler 11 Çözümler 50 Beğeniler 2.510 Yer Ankara 5 Ocak 2025 #2 Anakartınızda düz 12V RGB çıkışı bile yok. Bağlayamazsınız. Giriş seviyesi anakartlardan bu tür ufak sebepler yüzünden uzak durmak gerekiyor. Artı -2 Eksi Çözüm
Anakartınızda düz 12V RGB çıkışı bile yok. Bağlayamazsınız. Giriş seviyesi anakartlardan bu tür ufak sebepler yüzünden uzak durmak gerekiyor.