Kasa, klavye ve diğer elektronik eşyaları temizlemek için el kompresörü tavsiyesi

Timbersaw

Uzman
İngilizcesi air duster olarak geçiyor, Türkçe karşılığını bilmiyorum, 15000 Pa veyahut daha fazla üfleme gücü olan el büyüklüğündeki cihazları sormak istiyorum. Kullanan memnun kalan artıları eksileri izah edilebilirse benim gibi bu ürünleri merak edenlere rehber niteliği olabilir. Videolarda çok efsane üfleme gücü sunan bu aletleri görünce merak etmeye başladım. Açıkçası gerçekleri vaat eden ürünlerse almayı düşünüyorum. Örneklerden bazıları şu şekildedir;

Bu tur aletleri kullanirken son gucunde ve en kucuk captaki ucla kullanmayin. Toz temizlemek icin o kadar basinca ihtiyac yok. Hatta anakarta ve diger bilesenlere zarar verme ihtimali var.

Bende baktım tüm bunlara ama fiyatları saçma pahalı aldığım ürün 600 liraydı senin attığın nasıldır bilmiyorum benim de ilk deneyimimdi ve aldığım ürün 3 kademe hız ile son kademede kasayı falan temizledim, kutu içinden ufak aparat çıkıyor ucuna takmak için daha keskin üflesin diye onu taktım, tüm tozu dumana kattım en son ıslak mendil ile kalan yerleri sildim ilk günkü gibi oldu kasa. 2K buna vereceğine al o temuda ki ürünü yanına bişiler daha al geç ve orda ki yorumlarada bak derim.

Hocam teşekkür ederim dediğiniz ürüne bakıp karar vereceğim. Bu arada 3 kademede kaçar dakika şarjları gidiyor hocam. Özellikle 3. kademeyi merak ettim.

Hocam teşekkür ederim dediğiniz ürüne bakıp karar vereceğim. Bu arada 3 kademede kaçar dakika şarjları gidiyor hocam. Özellikle 3. kademeyi merak ettim.

@Hui Hocam bakabilir misiniz?

Son düzenleme:

Aldığımdan beri hiç şarj etmedim toplamda 1 saat falan kullanmışımdır. Sarjı belirten 3 tane ışık var biri söndü. Tahminimce 3-4-5 saat gider bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…