Kasa temizliği için üfleyici önerisi

tugrul

Becerikli
Yer
İstanbul, TR
Merhaba arkadaşlar, şöyle uygun fiyatlı iyi üfleyen, kasayı temizleyebileceğim güzel bir makine önerir misiniz? AliExpress vs. üzerinden de olur. Deneyimlediğiniz, bu kesinlikle işini görür dediğiniz ürünleri bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar, şöyle uygun fiyatlı iyi üfleyen, kasayı temizleyebileceğim güzel bir makine önerir misiniz? AliExpress vs. üzerinden de olur. Deneyimlediğiniz, bu kesinlikle işini görür dediğiniz ürünleri bekliyorum.
Kompresörden ziyade soğuk hava üfleme modu olan bir saç kurutma makinesi daha kârlı olacaktır. Örneğin: https://www.amazon.com.tr/dp/B07K8Z...=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1

Ben de evde eski körüklü olanlardan var ama evde kasanın içini üfletemiyorum çünkü evin içi toz oluyor. Banyoda da pek pratik olmuyor gibi. O yüzden arayış içindeyim. Aklımda şu 2 tanesi var.

Bu Einhell daha iyi duruyor ama biraz daha pahalı. Tabi Einhell'in başka akülü ürünlerini almayı düşünüyorsanız daha avantajlı olacaktir çünkü aynı aküyü hepsinde kullanabiliyorsunuz. Ayrıca kullanım ve güç olarak daha iyi olsa gerek.

Screenshot_11.webp

Bir de şu hep merak ettiğim turbo jet fanlar var. Ancak bunların bataryaları düşük belki 5 10 dk dayanabilir muhtemelen. Bir de kolay ısınıyormuş fazla uzun süre tutulamıyor diye yorumlar vardı. Bu yüzden aklım Einhell'den yana. Biraz pahalı bile olsa açıkçası o daha iyi olur düşünüyorum. Tabi çok taşınabilir aranıyorsa bu tarz turbo jet fanları daha mantıklı duruyor.

Yani kasayı dışarı çıkartırım orada üfletirim rahat şekilde. Belki başka işlerde de kullanılabilir. Hava yastığı şişirme veya geri söndürme gibi çekim amaçlı özellikleri de var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt