Selam, yeni aldığım sistemin temperli camını takarken elimde patladı. Öncesinde çok kez takıp çıkarmıştım, eski sistemimde de çok kez çıkardım taktım ama bu sefer neyi yanlış yaptığımı bir türlü çözemedim. Öncekilerinden farklı olarak yaptığım tek şey kasa dik konumda değil yatay duruyordu. Bundan başka hiçbir farklılık yoktu.

Görselde işaretlediğim kırmızı yerde kasa ile cam temas ettiği an cam direkt patladı. Oysaki camı oraya oturtup okla çizdiğin gibi kapatacaktım. Sorun nerede olabilir?

IMG_3175.webp

Bu camları kasaya koyan zihniyet sıkıntılı. Ne yaparsan yap uzun vadede patlatmama ihtimalin yok. Oturturken ve çıkarırken köşelerinden biraz esneyip sıkışsa her türlü patlar. Ben kasam için cam yerine pleksi yaptırdım.

Bu camları kasaya koyan zihniyet sıkıntılı. Ne yaparsan yap uzun vadede patlatmama ihtimalin yok. Oturturken ve çıkarırken köşelerinden biraz esneyip sıkışsa her türlü patlar. Ben kasam için cam yerine pleksi yaptırdım.

Aldığım yer ile iletişime geçtiğimde ücretsiz şekilde gönderim yaptılar. Eğer göndermeselerdi bende pleksi yaptıracaktım.
Bu arada önceki sistemimde de temperli cam vardı 5 yıl boyunca kullandım bolca camı çıkarıp taktımda hiç sorun yaşamadım.

Aldığım yer ile iletişime geçtiğimde ücretsiz şekilde gönderim yaptılar. Eğer göndermeselerdi bende pleksi yaptıracaktım.
Bu arada önceki sistemimde de temperli cam vardı 5 yıl boyunca kullandım bolca camı çıkarıp taktımda hiç sorun yaşamadım.
Sevindim hocam. Doğrudur. Dikkatli kullanıcıysanız sıkıntı olmaz zaten. Genel olarak riskli demek istedim. Çoluk çocuk patlatabilir, dalgınlıkla patlayabilir, hatta benim gibi psikopat kediniz varsa köşesini ısırarak bile patlatabilir.