Detaylar
Kim cevapladı?mahmutburak33
Becerikli
Cooler Master Masterbox Lite 5 kasaya sahibim. Kasamı biraz şekilsiz şekillendirmek istiyorum. Neler yapabilirim?
Küçük küçük anahtarlıklar, stickerlar ve var ise Hot Wheels'ler ile güzel bir dekorasyon yapabilrisiniz. Eğer şekillendirmekten kastığınız dekorasyon vs ise.
Wartz 1
Üstün
- Makaleler
- 5
Olabilir ama anahtarlığı nereye koyabilirim?Küçük küçük anahtarlıklar, stickerlar ve var ise Hot Wheels'ler ile güzel bir dekorasyon yapabilrisiniz. Eğer şekillendirmekten kastığınız dekorasyon vs ise.
mahmutburak33
Becerikli
Kasanızın üstünde fan için küçük küçük delikleri vardır oraya bir iP ve bir yuvaralak anahtarlık ile asabilirsiniz.
Dosya Ekleri
Cooler Master Masterbox Lite 5 kasaya sahibim. Kasamı biraz şekilsiz şekillendirmek istiyorum. Neler yapabilirim?
Ekran kartı tutucu ya da ekran kartının üstüne figürler koyabilirsiniz.
mahmutburak33
Becerikli
Ekran kartı tutucu ya da ekran kartının üstüne figürler koyabilirsiniz.
Ekran kartının üstüne Hot Wheels yakışırdı.
3D modellerde güzel durur.
‘89 Mercedes-Benz 560 Sec AMG.
mahmutburak33
Becerikli
REJOY Bilgisayar Kasa Fan Koruyucu- Pc Fan Dekor Pikachu - Fiyatı, Yorumları
Bilgisayar Kasa Fan Koruyucu- Pc Fan Dekor Pikachu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
SİRİUS3D Bilgisyar Kasası Için Buz Figürü Oyuncu Aksesuarı - Fiyatı, Yorumları
Bilgisyar Kasası Için Buz Figürü Oyuncu Aksesuarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Seç, beğen, al